4 Dage
Tidsrum
Europa – Italien
Lokation

Forlænget weekend i Rom som gruppe.

Tag en forlænget weekend i Rom som gruppe, og oplev den italienske kultur og historie! I tager afsted og ankommer torsdag, og rejsen går hjemad igen søndag aften. I hentes i lufthavnen og køres til hotellet – og I køres retur, når I skal rejse hjem igen.

Hotel og priser afhænger af aktiviteter og valgte hotel – vi er meget fleksible og finder det helt rigtige hotel og standard efter jeres præferencer. Hotellet er centralt beliggende i Rom.

 

PRIS PR. PERSON EFTER AFTALE

 

Hvis du ønsker alternative forslag til, hvordan en ferie i Rom kunne se ud for dig, er du også velkommen til at kontakte os eller forespørge et personligt møde, så vi sammen kan gennemgå dine rejseønsker.

Praktisk information

Rejsedokumenter
Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Forsikringer
FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen.

For rejsende over 70 år, kræves en helbredserklæring udfyldt og indsendt senest 14 dage forud for hver rejse for at forsikringen dækker.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

Torsdag bruger I på at flyve til Rom, afhentning i lufthavnen, og tjek-ind på hotel.

Herefter er aftenen fri, og kan enten nydes på hotellet eller i Rom by. Det kan varmt anbefales at gå en tur i området om aftenen, hvor den ellers så travle by falder til ro, og mange af menneskemængderne svinder.

Mange af de største seværdige bygninger er smukt oplyste i aftentimerne.

En dansktalende guide tager imod jeres gruppe på et aftalt tidspunkt, hvorefter en 3-timers byrundtur i en antik Fiat 500 igangsættes. Her er der tale om en helt unik, one-of-a-kind romersk oplevelse. Den historiske rundvisning af byen kombinerer de største seværdigheder i Rom med autentisk cruising i den antikke Fiat 500 – som der også er mulighed for selv at køre, hvis der ikke ønskes chauffør.

Med din rejseleder, vil du opdage 7 af de mest utrolige, samt skjulte perler i Rom, som inkluderer kørsel gennem mindre og snoede, autentiske gader som større køretøjer ikke har adgang til, mysterier, mirakler, legender, arkitektur, ædelstene tilbage fra renæssancen, betagende panorama-udsigter, og arkæologiske overraskelser. Denne autentiske biltur gennem Rom er en helt unik og enestående måde at opleve byen på.

HØJDEPUNKTER:

  • 3 timers kør-selv/chauffør guidet tur gennem Rom i en antik Fiat 500 via mindre og ukendte gader i byen.
  • Stop ved store seværdigheder som Circus maximus, Garden of the Oranges, Pyramid, og Gianloco’s Terasse.
  • Føl magien ved de magiske 60’ere, og vær stjernen af din egen romerske ferie.
  • Afslutning ved det romerske Colosseum.

Efter aftale kan der efterfølgende/om aftenen arrangeres besøg til en autentisk, udvalgt restaurant/vinbar for et fantastisk italiensk måltid eller vin/ølsmagning.

Vinsmagning og pizzabagning er en del af dagens udflugt til en gård uden for Rom.

Der køres med egen bus fra hotel i Rom til landbrugsgården i Montopoli in Sabina cirka 45 km NØ for hovedstaden. Gården Poggio Mirabile er belligende midt i en århundrede-gammel olivenlund med omkring 250 oliventræer. Gåden producer stadig i dag egen olivenolie, som den har gjort det i fire generationer.

Her vil der være vinsmagning med pizzabagning, som holdes udenfor i gårdens tilstødende have med udsigt over bakker og dale med oliventræer. Pizzaerne bages i en sten-ovn som “rigtige” pizza nu engang skal bages – vinsmagningen er ledet af en professionel Vin-Sommelier.

HØJDEPUNKTER:

  • Kl. 12.00 aperitif med vin eller øl og lidt blandet fingerfood-snack
  • Kl. 13.00 hjemmelavet pizza serveres efterfulgt af en kødret med blandede grøntsager som tilbehør
  • Gårdens hjemmelavede gelatio til dessert

Efter aftale kan der om aftenen arrangeres besøg til en autentisk, udvalgt restaurant/vinbar for et fantastisk italiensk måltid eller vin/ølsmagning.