4 Dage
Tidsrum
Portugal
Lokation

Rejs til Porto og nyd den charmerende portugisiske by, som har lagt navn til både landet Portugal og den meget berømte portvin!

Med en rejse til Porto får I et sandt VIP-produkt. Her er der rig mulighed for kombinere firma- eller foreningsrejsen med unikke smagsoplevelser og idylliske omgivelser. Vi har mange gode idéer til, hvad I bør opleve med en rejse til Porto. Nedenfor kan du få et indblik i, hvad Porto blandt andet byder på:

  • Besøg nogle af byens berømte portvinshuse ved Cais de Gaia, hvor de karakteristiske spinkle både, der før i tiden blev brugt til at fragte portvinstønderne ud af Porto stadig ligger den dag i dag. Gå rundt i de sødtduftende vinkældre, smag på de verdensberømte portvine som Sandeman, Cálem, Ferreira, Cockburn og Ramos Pinto og se hvordan vinen bliver produceret.

 

  • Tag en sejltur på Douro-floden med en af en af de karakteristiske portvinsbåde og udforsk den gamle charmerende bydel, der vrimler med pastelfarvede huse, kakler og fiskerestauranter beliggende i byens snævre gader.

 

  • Nyd et måltid på en af fiskerestauranterne på Cais da Ribeira med udsigt til Dom Luis I broen og portvinshusene i Cais de Gaia eller tag et smut forbi middelalderklostret Mosteiro da Serra do Pilar, som kan har en helt fantastisk panoramaudsigt over portvinshusene, den gamle bydel og Douro-flodens sving

 

  • Følg Douro-floden gennem det idylliske betagende landskab af vinterasser mod Douro dalen, som er hjertet af landets portvinsproduktion og besøg nogle af landets allerbedste portvinsgårde. Vila Mateus, som er hjemsted for den verdensberømte rosévin er også et besøg værd.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste rejse til Portugal

Hvis du ønsker et alternativt forslag til hvordan en ferie i Portugal kunne se ud for dig, er du også velkommen til at kontakte os så vi sammen kan gennemgå dine rejseønsker.

 

Se programforslag for en rejse til Porto i menu-linjen

Praktisk information:

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen. Det blå kort dækker begrænset i Italien og derfor anbefales det kraftigt at tegne en forsikring hjemmefra der dækker lægehjælp, hospitalsophold, hjemtransport og ledsagerhjælp.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

 

Turistskat
I Portugal opkræves en hotel- eller turistskat pr. person, pr. overnatning. Turistskattens størrelse afhænger af hotelkategorien og opkræves af hotellet ved ind- eller udtjekning, men en god hovedregel i landet er omkring 5-10 kr. pr. nat. Turistskatten er ikke inkluderet i prisen fra FindMinRejse.dk

Hotelbeskrivelse: Rooftop

Det absolut ideelle hotel for forretnings rejsende er det 4-stjernet hotel, Premium Porto Downtown. Her bliver I budt på en moderne atmosfære, komfortable værelser samt veludstyret mødelokaler. Hotellet er beliggende i centrum af Porto, som I kan nyde en 360 graders udsigt over, fra hotellets tagterrasse.

Er I en større gruppe, der behov for mere plads og flere værelser, har vi erfaring med andre hoteller i og nær Porto.

Dag 1 

Turens første dag står på afrejse fra Hamborg, Kastrup eller Billund.

Ved ankomst til Porto Lufthavn vil I blive hentet og kørt til hotellet.

Til aften venter en middag på The George, der byder på lækker gourmet mad inspireret af det nordlige Portugal kombineret med de bedste portugisiske vine. The George er beliggende ved Douro floden – perfekte omgivelse at nyde en cocktail fra The Georges’ cocktail kort, inspireret af portvine.

Dag 2

I afhentes på hotellet fra morgenstunden og køres ud til Douro dalen. Her finder i vingården, Quinta das Carvalhas, hvor I får lov til at udforske vinmarkerne med chefen, Alvaro. Inden frokosten venter en tasting, som I kan nyde med udsigt over Douro dalen.

Frokosten spiser i på Quinta das Carvalhas.

Eftermiddagen står på cruise på floden i vintage båd. Efterfølgende bliver I kørt tilbage til Porto, hvor I skal spise aftensmad på The Grahams. Fra restauranten kan I nyde udsigten over Porto, mens I får serveret lækre og friske råvare fra de nordlige Portugal.

Dag 3

Morgenstunden er sat af til eventuelle møder, teambuilding etc.

Til middag venter en rundvisning i kældrene hos Real Companhia Velhas samt en frokost og tastings.

Eftermiddagen er på egen hånd, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse i idylliske Porto inden aftenen venter på gourmetmiddag på Enoteca 17*56.

Beliggende på Cais de Gaia ligger gourmetrestauranten Enoteca 17*56, der forener det allerbedste fra mad- og vinverdenen. Enoteca 17*56 er et sandt sted for gastronomi og vin.

Dag 4

Rejsens sidste dag er sat af til hjemrejse. Efter morgenmaden bliver I kørt til Porto Lufthavn.

Udsigt over Douro dalen
The Grahams restaurant
Real Companhia vin
Real Companhia
The Gramhams Gourmet
Udsigt over Douro dalen
Douro floden
Carvalhals vin
Alvaro
Rooftop
Preumium Porto dobbeltværelse