4 Dage
Tidsrum
Wien, Østrig
Lokation

Sightseeing, smagsoplevelser og traditionel østrigsk underholdning venter i Wien

Hvis ikke Wien, hvor så? Den smukke europæiske storby er noget helt for sig og perfekt til grupperejsen. Her er noget for ham/hende, der elsker musik, arkitektur, natur og smagsoplevelser og netop alt dette, har vi samlet i ét program til jer.

Hotelbeskrivelse:

Der er mange hoteller, at overnatte på når I rejser til Wien. Vores forslag til hotel er derfor ikke endegyldigt, men et hotel som vi har god erfaring med er Best Western Plus Amedia Wien. Hoellet er beliggende i det pulserende forretningsområde, Landstrasse, og er blot 4 stops med metroen fra hjertet af Wien. Hotellet tilbyder en moderne atmosfære og et “Free Media”-koncept, hvilket betyder at du som gæst har gratis opkald til 24 lande i Europa samt trådløst højhastighedsinternet på hotellet.

 

 

Pris pr. person efter aftale

Læs nærmere om programmet under “programforslag” i menu-linjen

Praktisk information:

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen.
For rejsende over 70 år, kræves en helbredserklæring udfyldt og indsendt senest 14 dage forud for hver rejse for at forsikringen dækker.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsende eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

Dag 1:

Turens første dag er afsat til afrejse samt indkvartering på hotel.

Efter ankomst på hotellet, vil der her være en velkomstmiddag.

Dag 2:

Dagen starter med morgenmad på hotellet.

Herefter venter en guidet rundtur i Wien med bus. På turen får I et godt indtryk af byen og de mange flotte bygninger og bydele, som Wien byder på.

Efter busturen er det tid til frokost.

Efterfulgt af frokosten fortsætter byrundturen. Denne gang til fods. Her får I mulighed for selv at opleve pulsen og atmosfæren i de små gader.

Til aften står programmet på “Østrigsk Aften” på Heurigen in Grinzing, som er en vin bar med gode østrigske vine til enhver smag samt musik.

Dag 3:

Morgenmaden spises på hotellet, inden dagens første stop bliver, Ottakringer Bryggeriet. Bryggeriet er helt tilbage fra 1800-tallet og er i dag, det sidste store bryggeri tilbage i Wien. Her bliver I taget med bag om scenen på bryggeriet.

Efterfulgt at det spændende besøg hos Ottakringer Bryggeri går turen videre til Schönnbruun Paladset, som er det kejserlige sommer residens. Her får I en guidet tur og får lov til at opleve paladsets smukke haver.

Når formiddagens besøg er overstået, er det tid til frokost.

For at fuldende turen til Østrig bliver I selvfølgelig budt på apfelstrudel. Ikke nok med at I skal smage på denne østrigske kage, skal I også se hvordan de laves.

Til aften er der budt op til god musik, underholdning og mad til “Østrigsk Dinner Show”. Her kommer I med på musikkens rejse gennem Østrig mens der serveres god mad.

Dag 4: 

Efter morgenmaden er det tid til at checke ud, men turen er ikke helt slut endnu.

Inden vi køres i lufthavnen holder vi nemlig et lille stop syd for Wien i byen Gumpoldkirchen. Her venter en lille vinsmagning i landlige omgivelser.

Når alle har drukket ud er det tid til, at sætte kursen mod Danmark igen.

Schonnbruun slot
Øltønde
Wien
Wien
Schonnbruun slot
Heurigen
Bar i Wien
Apfelstrudel