19 Dage
Tidsrum
Thailand & Dubai
Lokation

Rundrejse i Thailand kombineret med skønne oplevelser i Dubai.

Denne rejse består af vores mest populære Thailands rejse kombineret med nogle oplevelsesrige dage i Dubai. Her får I både en masse oplevelser i storbyerne Dubai og Bangkok, samt en masse afslapning på hele 2 skønne Thailandske øer. Dubai og Thailand kombineret i én skøn ferie.

 

Dubai er en fantastisk storby som byder på eksklusiv storbystemning, en orientalsk atmosfære og skønne strande. Her bor I i 3 nætter og derfor har I masser af tid til at udforske denne unikke by. I kan f.eks. tage på ørkensafari eller besøge verdens højeste bygning Burj Khalifa.

 

 

Bangkok er Thailands pulserende hovedstad. Her bor I i 3 nætter, hvilket giver jer rig mulighed for at opleve nogle af byens seværdigheder og mærke den særlige stemning som det asiatiske storbys-kaos skaber. I kan både shoppe, tage på opdagelse på et Thailandsk marked, tage på udflugt eller måske bare få en afslappende massage?

 

Turen går videre til et sandt ferieparadis – nemlig øen Koh Kood – her bor I 4 dage på et fantastisk resort. Øen har både nogle fantastiske hvide sandstrande med store skyggefulde palmer og en skøn afslappende atmosfære.

 

Herefter går turen i videre i speedbåd til Koh Chang som er én af Thailands uspolerede perler. Øen byder på frodig natur, smukke sandstrande og en unik, rolig atmosfære. Samtidig er der massere af udflugtsmuligheder, f.eks. snorkling, elefantridning eller måske en svømmetur med delfiner? I vil i hvert fald ikke kede jer.

Denne rejse kombinere vores mest populære badeferie i skønne Thailand med et par dejlige dage i Dubai – så I får endnu flere oplevelser med hjem.

Den vil give jer alle de bedste oplevelser som Dubai og Thailand har at byde på.

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 10.665,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Dubai, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Dubai – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Bangkok – København, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bangkok
Transfer Bangkok – Koh Kood (speedbåd)
Transfer Koh Kood – Koh Chang (speedbåd)
3 overnatninger i Dubai
3 overnatninger i Bangkok
4 overnatninger på Koh Kood
6 overnatninger på Koh Chang
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.