8 Dage
Tidsrum
Maldiverne
Lokation

Paradise Island og Bandos – Fantastisk strandferie på Maldiverne.

Maldiverne har meget at byde på! Denne rejse bringer jer til øerne Paradise Island og Bandos. Paradise Island byder på lækre, brede sandstrande og Bandos byder på fantastisk koralrev og smukke laguner. Så begge øer danner de perfekte omgivelser til en skøn ferie.

 

Maldiverne består af et hav af forskellige øer og nogen af dem er meget forskellige. Denne rejse inkluderer 2 meget forskellige øer – så I får endnu flere oplevelser med hjem. Paradise Island ligner næsten noget fra en drøm. Her finder I nemlig både azurblåt vand, store palmer og en hvid sandstrand som omkranser hele øen – I kan simpelthen bade hele vejen rundt om øen.

 

 

Øen giver altså alle muligheder for lange gåture i vandkanten, solbadning på stranden, læsning i skyggen fra en palme eller måske nyde en drink ved poolen? I disse omgivelser kan man næsten ikke undgå at slappe af og nyde hinandens selskab. Bandos Island er meget anderledes. Øen kan blandt andet byde på et virkelig smukt hus-rev, så direkte fra stranden oplever I det mest fantastiske koralrev. Det er derfor oplagt at bruge noget af dagen på at dykke eller snorkle sig igennem farverige fisk og smukke koraller.

 

Øen har nogle smalle strande i forhold til Paradise Island – men stadig skønne strande som egner sig fint til solbadning og afslapning. Desuden har øen nogle smukke laguner og midt på øen er der en pool med poolbar. Bandos Island er øen hvor I både slapper af og får nye oplevelser. Denne rejse vil med sikkerhed give jer nogle skønne oplevelser i dejlige omgivelser. Rejsen giver jer samtidig rig mulighed for at komme hjem afslappede og med fornyet energi.

 

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 14.500,-

Alle priser er pr. person.

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Male t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Transfer lufthavn – Paradise Island – Bandos t/r (speedbåd)
4 overnatninger på Paradise Island Resort
4 overnatninger på Bandos Island Resort
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.