17 Dage
Tidsrum
Sri Lanka
Lokation

Eksotisk natur, charmerende kultur og lækre strande – Sri Lankas perler.

Denne rejse til Sri Lanka er en af vores mest populære! Med masser af opdagelser i byen Unawatuna , en spændende 3 dages udflugt på Sri Lanka og til slut badeferie og afslapning på et lækkert resort.

På denne dejlige rejse oplever I alt det bedste fra Sri Lanka. I starter med nogle dejlige dage i byen Unawatuna, hvor der er lækre strande, spændende steder at dykke/snorkle, vandrestier og et rigt dyreliv. I har rig mulighed for enten at gå på opdagelse i området eller nyde nogle afslappende dage på stranden.

 

 

3 dages udflugt rundt på den fantastiske ø venter jer efterfølgende. I kommer til at se alle de bedste steder og seværdigheder, som Sri Lanka har at byde på. Det betyder spændende oplevelser som vi ikke har herhjemme – f.eks. te-plantager, brusende vandfald, interessant safari i Uda Walawe Nationalpark, stemningsfyldte markeder og et besøg til den betagende ”Worlds end” udsigtspost.

 

 

Byen Mirissa er den sidste destination på rejsen, her bor I på Paradise Beach Club Marissa, som ligger helt ned til stranden. Her tilbringer I 6 dage, hvor I kan slappe af, nyde vejret og stranden. Stedet emmer af god stemning, så I har helt sikkert nogle afslappende dage i disse skønne omgivelser. Hvis I på dette tidspunkt stadig ikke har fået nok oplevelser med hjem, så er der i Mirissa stadig masser af muligheder for flere spændende oplevelser – fx hvalsafari.

 

 

En fantastisk rejse som båder bringer jer ud på eventyr, men som også giver jer rig mulighed for at komme hjem til Danmark solbrune, afslappende og med fornyet energi.

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 13.800,-

Alle priser er pr. person.

 

 

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Sri Lanka t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Sri Lanka
5 overnatninger i Unawantuna
3 overnatninger i forbindelse med rundrejse (inkl. morgenmad)
6 overnatninger i Mirissa
3 dages rundrejse (entréer, transport, udflugter)
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.