6 Dage
Tidsrum
Toscana
Lokation

Oplev Valdichiana Aretina regionens smukke landskab, udsøgte vine og madvare.

Denne grupperejse viser Toscana Valdichiana Aretina-regionen frem med dens mad- og vinekspertise. Dette programforslag indebærer besøg hos de mest autentiske og bemærkelsesværdige steder såsom Arezzo, Cortona, Montepuliciano, Pienza, San Quirico, Siena, Monteriggiono og Firenze.

Landskabet i denne region er smuk og frodigt med blide bakker, der byder på intakte middelalderbyer.Regionen bærer præg af historie, der fører os lang tilbage i tiden. Denne historie kommer også til udtryk i mange bygningsværker såsom kirker og bygninger. Alt dette vil I på jeres rejse gennem det autentiske Toscana komme til at se, samt vil I få oplevelsen af at smage på lokale vine, og høre om deres historier.

Inkluderet i rejsen

3 nætter på hotel Antica Tabaccaia (eller lign) med morgenmad

3 middage på hotel Antica Tabaccaia (drikkevare ikke inkluderet)

Vinsmagning i vinkælder på hotel Antica Tabaccaia

Vinsmagning i vinkælder i Montepulciano

2 nætter på Hotel Adler Cavalari (eller lign) med morgenmad

5 dage med privat bus

2 hele dage med engelsktalende guide

2 halve dage med engelsktalende guide

 

Pris pr. person efter aftale


 

Programmet kan tilpasses efter jeres ønsker, behov og budget

Praktisk information:

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen. Det blå kort dækker begrænset i Italien og derfor anbefales det kraftigt at tegne en forsikring hjemmefra der dækker lægehjælp, hospitalsophold, hjemtransport og ledsagerhjælp.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

 

Turistskat
I Italien opkræves en hotel- eller turistskat pr. person, pr. overnatning. Turistskattens størrelse afhænger af hotelkategorien og opkræves af hotellet ved ind- eller udtjekning, men en god hovedregel i landet er omkring 5-10 kr. pr. nat. Turistskatten er ikke inkluderet i prisen fra FindMinRejse.dk

Dag 1

Ankomst og transfer til hotellet, Antica Tabaccaia Resort i Arezzo provinsen.

Hotellet er beliggende i smuk natur, med masser af plads omkring. Trods den lidt afsides beliggenhed, er der fra Antica Tabaccaia ikke langt til de nærliggende hovedbyer Arezzo, Siena og Firenze. Alt afhængigt af jeres ankomst til hotellet vil det være muligt, at arrangere en madlavningstime på hotellet eller udforske området fra ryggen af en hest. Ridning er nemlig en populær aktivitet her.

Efterfulgt af check in skal I besøge de omkringliggende vingårde, hvor der også vil være en tasting. Middagen nydes på hotellets restaurant, der byder på nogen af de mest traditionelle retter, som kan nydes til panorama udsigten over landskabet.

Dag 2

Morgenmaden spises på hotellet inden dagens program starter. I dag går turen til byerne Arezzo og Cortona, hvor der venter historiske fortælleringer og kunstneriske mesterværker.

Dagens første stop er det historiske centrum af Arezzo, som også er med i Oscar-filmen “La Vita á Bella”. Her vil I få mulighed for, at udforske byens gader på egen hånd og få jer en frokost inden bussen kører videre til Cortona.

Oppe i bjergene mellem Valdichina og Tevere dalen ligger Cortona. Byen bærer på stor historie tilbage til den etruskiske civilsation, hvilket man også kan få at se, da to kilomenter af den etruskiske mur stadig står i dag.

Tilbage på hotellet venter middagen og endnu en overnatning.

Dag 3

Morgenmad

Dagens fuldt planlagte program starter i Montepulciano, en lille beliggende på en bakke med en betagende udsigt over Val di Chiana (Valdichiana). Inde i byens centrum skal I besøge en gammel vinkælder, hvor de berømte vine Rosso de Montepulciano og Vino Nobile di Montepulciano produceres. Her vil der også foregå en tasting. Efterfulgt af dette besøg, er der sat tid af til at I kan nyde en frokost på egen hånd inde i byen.

Turen fortsætter til det historiske centrum i Pienza. Her kommer I forbi den romersk-katolske katedral dedikeret til antagelsen af Jomfru Maria. Katedralen er i dag, er at Pienzas varetegn. Videre fra Pienza til charmerende landsby San Quirico d’Orchia. Byen ligger blandt vinmarker, olivenlunde og skove. San Quirico d’Orchia er berømt for sine fortryllende landskaber og menneskeskabte vidundere i form af fæstninger og sognekirker fra middelalderen.

Efter en kulturel dag med storslåede naturoplevelser venter en middag og sidste overnatning på hotellet.

Dag 4

Dagen starter med morgenmad efterfulgt af check ud

Kursen sættes mod Siena centrum, hvor I får en guidet rundtur. Efter rundturen, er der sat tid af til, at finde sig en frokost inden kursen sættes mod Firenze. Men først et stop i Monteriggioni, hvis “borgby” man kan spotte fra lang afstand. Byen oppe på toppen af bakken er yders bemærkelsesværdig, og er derfor en af de mest mindeværdige byer i Italien.

Dagens sidste stop gøres i Firenze, hvor I skal bo på Hotel Adler Cavalari, der er beliggende i centrum af Firenze. Her kan I glæde jer til en autentisk, stilfuld og charmerende atmosfære. Skulle der være behov for dette kan hotellet også stille konference lokaler til rådighed.

Efterfulgt af check in, er der aftensmad på egen hånd.

Dag 5

Morgenmad på hotellet inden dagen starter med en guidet tur i Firenze. Fra middag og resten af dagen, er programmet åbent til shoppen eller andre aktiviteter.

Dag 6

Morgenmad og check ud. I dag går turen hjemad mod Danmark igen.

Cortona
Ponte Vecchio Firenze
Palazzo Vecchio Firenze - Rådhus
Monteriggio bjergby
Firenze
Firenze by
Duomoen Firenze
Cortona
Arezzo
Haven hos Antica Tobaccaia r
Antica tobaccaia resort toscana