6 Dage
Tidsrum
Toscana
Lokation

Unikke aktiviteter, ægte italiensk mad og spektakulære attraktioner og seværdigheder venter i Toscana.

Mellem oliven- og vinmarker ligger den smukke by, Montecatini Terme, der er en gammel kurby. Her kan man stadig se de gamle kurbade, der stadig står smukt. Byen byder på en charmerende atmosfære med mange familiedrevet hoteller, der servere den ægte traditionelle mad, som Italien er kendt for.

Hotelbeskrivelse:

Som nævnt, byder Montecatini Terme på flere hoteller, dog er der et par hoteller, som vi foretrækker at bruge. Heriblandt Hotel Nuovo Savi. Hotellet er 3-stjernet og beliggende i hjertet af Montecatini Terme. Familien Mariotti har alle dage ejet hotellet og sætter pris på hver og én gæst, ny som tilbagevendende. Grunden til at hotellet er populært blandt vores grupper, er at hotellet egner sig godt til ungdomsgrupper.

 

 

Pris pr. person efter aftale

Læs mere om rejsen og/eller find inspiration under “programforslag” og “aktiviteter” i menu-linjen

Praktisk information:

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen.
For rejsende over 70 år, kræves en helbredserklæring udfyldt og indsendt senest 14 dage forud for hver rejse for at forsikringen dækker.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsende eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

Dag 1:

Turens første dag står på afrejse fra København med fly til Pisa. Fra Pisa Lufthavn går et tog til Montecatini Terme. Her vil i ankomme sidst på eftermiddagen og kan spise aftensmad på hotellet.

Dag 2:

Efter morgenmaden skal formiddagen bruges på at udforske Montecatini Terme. Dette gøres på egen hånd. Herefter skal I med kabelbanen op til Montecatini Alto, der ligger højt over Montecatini Terme. Oppe i denne middelalderlige fæstningsby skal I besøge en olivenmølle. Aftensmaden spiser I på hotellet.

Dag 3: Lucca

I dag kræver en heldagsbus. Efter morgenmaden står dagens første aktivitet på canyoning efterfølgende af et besøg i Norditaliens smukkeste perle, Lucca. Her vil I opleve den helt unikke toscanske stemning fra den særlige natur og byens små hyggelige gader der gemmer på smukke bygninger.

Fra Lucca og tilbage til Montecatini Terme er der 30-40 minutters kørsel. I spiser aftensmad på hotellet.

Dag 4: 

I dag starter også med en bustur. Turen går til byen Vinci, her hvor selveste Leonardo Da Vinci kommer fra.

Hele gruppen skal fordeles ud i 3 hold, som hver skal cykle mountainbike, besøge Da Vinci-museet samt prøve kræfter med pizzabagning.

Efter en oplevelsesrig dag går turen tilbage til hotellet, hvor I spiser aftensmad.

Dag 5: 

Efter morgenmaden går turen mod Firenze med tog. Her er venter adskillige seværdigheder såsom:

  • Ponte Vecchio
  • Galleria dell’Accademia
  • Palazzo Vecchio
  • Duomoen
  • Marked og street food

Efter en oplevelsesrig dag i Firenze tager I toget retur til Montecatini igen, hvor I spiser aftensmad på hotellet.

Dag 6: 

Nu går turen hjemad mod Danmark igen.Pizzabagning

Vil du vide mere om aktiviteterne i programforslager ovenfor? Under “aktiviteter” i menu-linjen, kan du blive klogere på hvad aktiviterne i programforslaget går ud på.

I programforslaget indgår der aktiviteter, som du måske ikke kender til eller har prøvet før? I sektionen her, kan du læse mere om, hvad aktiviteterne går ud på. Alle aktiviteter står Toscana Adventure Team for. Vi har i en årrække benyttet os af denne samarbejdspartner, da vi og vores tidligere grupper har været meget tilfredse med aktiviteterne, samt det høje sikkerhedsniveau.

Canyoning

Canyoning er den eneste måde at opleve naturens skjulte hjørne. Aktiviteten er en blanding af at vandre i vand, glide ned af naturens vandrutsjebaner, rappelle ned af et vandfald og spring ud fra klipperne og ned i det klare vand. Guiderne der er med til canyoning sørger for, at briefe i specifikke teknikker samt medbringe moderne sikkerhedsudstyr, som gør det muligt for jer at nyde aktiviteten og have en sjov dag.

Mountainbike 

Oplev det smukke Toscana fra dit cykelsæde. Under denne aktivitet tager instruktøren jer med på en cykeltur i Vinci, hvor geniet Leonardo Da Vinci blev født. Alle mountainbike ruter er testet personligt af Toscana Adventure Team.

Canyoning

Canyoning
Canyoning
Canyoning
Lucca
Montecatini Terme
Kurbad Montecatini Terme
Duomoen Firenze
Pizzabagning
MTB
Toscana
Vinci
Ponte Vecchio
Palazzo Vecchio