6 Dage
Tidsrum
Lombardiet, Italien
Lokation

Natur i verdensklasse og storby-oplevelser venter på rejsen til Lombardiet

Sæt kursen mod den nordlige region, Lombardiet, i Italien. Her skal I opleve smuk natur, velhavende byer samt autentisk og charmerende atmosfære, når I bliver vist rundt i skønne Lombardiet. Regionens hovedstad er Milano, som har en central beliggenhed i regionen. Denne kendte storby, specielt fra mode verdenen, skal I selvfølgelig opleve på jeres rejse.  Derudover venter diverse aktiviteter, der giver jer mulighed for at smage på det italienske køkken samt opleve Europas største ø på cykel.

Hotelbeskrivelse:

På jeres rejse til Lombardiet, kan vi anbefale jer at bo på det hyggelige hotel, Continental Hotel Lovere. Byen Lovere er beliggende i provinsen Bergamo. Lovere er en meget malerisk by, og kendt for at være en af Italiens smukkeste byer, derfor kan I glæde jer til skønne omgivelser, når I bor her. Hotel Continental Lovere er et mindre hotel med blot 42 værelser, der sidst er renoveret i 2013. Fra hotellet og til centrum af Lovere, er der omtrent 200 meter. Dette giver jer god mulighed for, at udforske Lovere, dets små gader og autentiske pizzariaer.

Hotelfaciliteter:

  • Elevator
  • Døgnåbent reception
  • Bagagerum
  • Internetadgang
  • Handicapvenligt
  • Mødelokaler
  • Aircondition

 

 

Pris pr. person efter aftale

 

Læs mere om rejsen og/eller find inspiration i dag-til-dag programforslaget i menulinjen

Praktisk information:

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen.
For rejsende over 70 år, kræves en helbredserklæring udfyldt og indsendt senest 14 dage forud for hver rejse for at forsikringen dækker.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsende eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

Dag 1:

Programforslagets første dag står på afgang fra Danmark i bus først på eftermiddagen. 

Dag 2:

Først på formiddagen forventes der ankomst i Monza. Her spiser I morgenmad inden kursen sættes mod Milano.

I Milano venter en rundvisning i centrum. Efterfølgende er der frokost på egen hånd.

Efterfulgt at frokosten kører bussen mod Lovere, hvor I skal bo. Her kan I checke ind på hotellet inden I skal på byvandring i Lovere, hvor I kan udforske området på egen hånd.

Aftensmad.

Dag 3:

Efterfulgt af morgenmaden på hotellet, venter en dag fyldt med aktiviteter. Mulighederne af aktiviteter er mange, men vi forslår, at dagen blandt andet kan byde på:

  • Ridning
  • Kokkeskole
  • Fisketur

Aftensmad.

Dag 4:

Dagen starter med morgenmad på hotellet.

I dag går turen til Bergamo, der er hovedstad i provinsen af samme navn.

I Bergamo er formiddagen sat af til, at I kan udforske de smukke omgivelser, som byen byder på. Her finder i Den Ventianske Mur, der er på UNESCO’s Verdensarveliste og har en masse historie at fortælle. Udover historie byder Bergamo også på shopping og caféliv i den moderne bydel. I modsætning til den gamle bydel, der byder på charmerende kringlede gader og en smuk udsigt over det landskabet.

Først på eftermiddagen går bussen tilbage til Lovere, hvor I tilbringer resten af dagen.

Dag 5: 

Morgenmaden spises på hotellet. Herefter står programmet på check ud samt pakning af bussen.

Selvom kursen sættes tilbage mod DK senere på dagen, venter der stadig en oplevelsesrig dag til vands og til lands i det Norditalienske.

I starter ud med en sejltur på søen Lago d’Iseo. Ude i søen ligger Europas største ø, Monte Isola. Monte Isola er en selvstændig kommune med omkring 1.770 indbyggere.

På Monte Isola venter en guidet cykeltur i naturskønne omgivelser.

Retur til busserne.

Dag 6:

Turens sidste dag står på hjemrejse. Her forventes det, at I er tilbage i Danmark igen midt på dagen/først på eftermiddagen.

Lovere by Lako Iseo
Piazza del Duomo, Milano
Lovere by Lako Iseo
Lake Iseo
Continental Lovere