6 Dage
Tidsrum
Cypern
Lokation

Oplev Middelhavets tredje største ø, spektakulære natur og misundelsesværdige klima. Cypern er destinationen for denne skolerejse.Limassol

Med sine 326 solskinsdage om året, kan man godt kalde Cypern for en solsikker destination. Her er mulighederne mange, når det kommer til at kombinere skolerejsen med aktiviteter til lands, til vands og endda også i luften. Udover det skønne klima byder Cypern også på en masse historie og kultur, som I kan få lov til at opleve når I sammen med jeres guide tages igennem bjerglandsbyer og betagende natur, der har mere end 11.000 års historie på bagen.

Hotelbeskrivelse:

Som eksempel på overnatningssted er det 4-stjernet hotel, Poseidonia Beach Hotel, et ganske godt valg. Hotellet er beliggende i Limassol Bay direkte ud til vandet, hvorfra der forefindes en masse vandsportaktiviteter. I alt huser hotellet på 138 værelser fordelt på 6 etager. Alle værelser har eget toilet og bad samt balkon. Ved større grupper vil elever blive fordelt på 3-mands værelser og lærer i enkeltværelser. Udover den dejlige belliggenhed har I også et væld af aktiviteter på hotellet, som I kan benytte jer af som gæster af hotellet –

Hotelfaciliteter:

 • Udendørs swimmingpool
 • Konferencelokaler
 • Restaurant og bar
 • Vasketøjs-service
 • Bordtennis
 • Strand Volley Ball
 • Strand tennis
 • 2 tennisbaner af kunstgræs
 • Cykeludlejning
 • Træningscenter

 

 

Pris pr. person efter aftale

 

Læs mere om rejsen og/eller find inspiration i dag-til-dag programforslaget i menulinjen

Praktisk information:

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen.
For rejsende over 70 år, kræves en helbredserklæring udfyldt og indsendt senest 14 dage forud for hver rejse for at forsikringen dækker.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsende eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

Afrejse fra Billund Lufthavn søndag aften.

Ankomst til Larnaca Lufthavn tidlig mandag morgen.

I lufthavnen vil I blive budt velkommen af en engelsktalende guide, der vil kører med jer i transferen og ud til hotellet i Limassol.

Under transferen vil guiden præsentere rejsens program samt informere om praktiske informationer.

Ved ankomst til hotel er der check in på værelserne, hvor I har et par timer til at slappe af inden frokosten på hotellet.

Efterfulgt af frokosten er der planlagt en halvdags-tour af riget Kourion.

I fodsporene af AfroditeKourion Stadium

Eftermiddagens udflugt går til det antikke rige Kourion, som omfatter arkæologiske ruiner og velbevarede mosiakker. Kourion omfatter også et meget velbevaret amfiteater, der stammer helt tilbage til det andet århundrede f.kr. Dette amfiteater er kendt for sin spektakulære udsigt over Middelhavet.

Touren vil tage jer igennem de fire hovedhuse: House of Aion, House of Dionysos, House of Orpheus og House of Thesus. Disse stammer tilbage fra den 3. århundrede e.Kr. og er kendt for deres berømte mosaikker.

På vejen retur fra Kourion kan I nyde solnedgangen ved Afrodites klippe, der ifølge mytologien er fødestedet for gudinden af skønhed og kærlighed.

Til aften vil der være middag på hotellet.

Er I klar til at møde Poseidon? Dagens fulde program er planlagt til vands, hvor en af de største olympiske guder dominere, nemlig Poseidon.

Med båden sejler i langs kystlinjen, hvorfra I vil opleve smuk natur. I løbet af bådturen vil der blive gjort nogen stops, hvor I vil få fornøjelsen af at hoppe i det klare vand for at snorkle. Undervejs vil der blive serveret drikkevare samt frokost af den erfarne og professionelle besætning.

Bemærk at denne aktivitet er afhængig af vejret.

I mødes med guiden, der tager jer med til Troodos-bjergnene hvor I skal vandre. Her kan I glæde jer til en vandretur langs Kaledonia-stien og vandfaldet, der er det højeste vandfald på Cypern. Vandreruten starter ved Troodos pladsen og går gennem tæt skovterræn langs Kryos Potamos-floden, der strømmer året rundt.

Stien slutter efter at have passeret Kaledonia-vandfaldet, der ligger i landsbyen Platres. Vandfaldet er omgivet af smuk skov i et område med en betagende udsigt.

Vandrestien er “kun” 3 kilomenter lang, men kan tage op til 2 timer. Stien er tilgængelig for alle vandrer.

Når vandreturen er gennemført er der frokost.

Efterfulgt af frokosten forsætter I til Sparti Adventure Park, hvor I kan se frem til adrenalinsus.

Her kan I uden tvivl få flere timer til, at gå så forvent, at resten af eftermiddagen skal bruges her.

Sparti Adventure Park byder jer velkommen til en eventyrlig eftermiddag med klatring i trætoppe, gangbroer i luften og zip-line.

Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til hotellet i Limassol.

Jeres guide vil møde jer i hotellets lobby efter morgenmaden. Hele dagen er afsat til at foregå på stranden med forskellige aktiviteter.

Cypern har lange smukke kystlinjer, men desværre, som i resten af verden, finder plast og mikroplast vej til stranden. Vi ved alle, at det tager flere hundrede år, for at opløse disse naturligt. Heldigvis forekommer der forskellige tiltag på Cypern, som hjælper med at holde strandene rene og I dag skal I give en hjælpende hånd med.

Efterfulgt af oprydning på stranden er det tid til diverse strandspil som eksempelvis, sækkeløb, sandslotbygning, torvtrækning, svømmekonkurrence og meget mere.

Der vil til frokost blive udleveret madpakker til eleverne. 

Efter diverse lege på stranden, er eftermiddagen sat af til afslapning indtil der serveres middag på hotellet.

Morgenmad og check ud

Inden I køres i lufthavnen ved middagstid har I et par timer til at nyde solen eller tage ind til Limassol og shoppe.

Jeres guide vil sørge for, at I kommer sikret frem til lufthavnen og følger jer med ind til check in området.

Vi skræddersyer jeres skolerejse, efter lige netop jeres ønsker, behov og budget

Limassol by

Med Cyperns store udvalg af aktiviteter, har vi ikke haft mulighed for at inkludere alle aktiviteter i ét programforslag.

Nedenfor ser du hvilke andre muligheder der også er at finde på Cypern. Måske nogle af nedenstående har større relevans for jeres skolerejse?

 • Fodboldtræning
 • Fodboldkamp mod et lokalt hold
 • Besøg hos en lokal skole
 • Kajaksejlads
 • Windsurfing
 • Kitesurfing
 • Stand Up Paddle
 • Madlavnings workshops
 • Danseworkshop
 • Mosaikworkshop
Cypern
Limassol by
Limassol
Limassol Marina
Paphos
Kourion Stadium
Kourion Stadium
Kourion Stadium
Cypern
Castle of Paphos