6 Dage
Tidsrum
Budapest, Ungarn
Lokation

En varieret skolerejse med natur og kultur i højsædet

Den populære europæiske storby byder på historiske bygninger, smukke slotte, muligheder for aktiviteter i enestående natur samt lækre spisesteder. Med en rejse til Ungarns hovedstad, er mulighederne mange og er derfor den optimale destination for mange skolerejser. Programforslaget byder op til, at I får mulighed for at opleve den smukke storby og dens historie samt aktiviteter i Ungarns betagende natur.Budapest

Hotelbeskrivelse:

På jeres rejse til Budapest, har vi fundet et Meininger Hostel, Meininger Budapest Great Market Hall, der har en suveræn beliggenhed i Budapest. Overnatningsstedet ligger bag den store markedsbygning, der kan være et godt sted for eleverne at spise, også på egen hånd. Derudover er I her også i gå afstand til centrum samt Parlamentet.

Under jeres ophold på Meininger Budapest Great Market Hall kan I se frem til følgende services/faciliteter:

Morgenmad

Håndklæder

Sengelinned

24 timers reception

 

Flersengsværelse

 

Pris pr. person efter aftale

Læs mere om rejsen og/eller find inspiration under “programforslag”  i menu-linjen

Praktisk information:

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen.
For rejsende over 70 år, kræves en helbredserklæring udfyldt og indsendt senest 14 dage forud for hver rejse for at forsikringen dækker.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsende eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

Dag 1:

Turens første dag er sat af til bustransport fra Danmark til Budapest. Afgangstidspunktet vil være først på eftermiddagen.

Dag 2:

Først på formiddagen forventes der ankomst til Budapest. Ved ankomst spises der morgenmad (eventuelt medbragt). Parlament Budapest

Efterfølgende er det tid til at strække benene. Det gøres med en gåtur ned til det overdådige Parlament efterfulgt af et sightseeing cruise på Donau.

I dag vil der også være tid til, at opleve Budapest’s bymidte samt markedshallen, der er tæt beliggende på hotellet.

Dag 3:

Morgenmaden spises på hotellet inden dagen for alvor går i gang. I dag deles eleverne i 6 hold. Hvert hold deltager i 6 forskellige udfordringer på 6 forskellige stationer. Alle udfordringer har team building samt kreativ tænkning i fokus. Det dækker blandt andet over aktiviteter såsom:Geocatching

  • Laserkamp
  • Geocatching
  • Off road segway
  • Bigfootball
  • Boble-fodbold

Hele dagen forløber i skovene udenfor Budapest, derfor skal I medbringe madpakker til frokost.

Dag 4: 

Efterfulgt af morgenmaden på hotellet, skal de næste 2-3 timer bruges på hulebesøg.

Her får I udleveret alt nødvendigt udstyr til at krybe, kravle og klatre igennem hulrumssystemet.

Når I har udforsket det enorme underjordiske hulrumssystem er det tid til frokost. Herefter er det tiltrængt med noget afslapning, som eksempelvis kan finde sted i Szechenyi eller Gellert therma badene.

Gellert therma badDag 5: 

Morgenmaden spises på hotellet. Herefter venter en frisk vandretur til det middelaldrende brostensbelagte borgområde. Pusztaen

Frokost

En kort køretur fra Budapest ligger Pusztaen, der er et større landskabområde. Herude har I mulighed for at opleve traditionelle heste- og okseshows.

Dag 6: 

Turens sidste dag starter med morgenmad på hotellet. Herefter er der sat tid af til, at få shoppet det sidste inden der venter en fælles frokost.

Her kan I få fyldt maverne inden bussen igen sætter kurs mod Danmark. I forventes ankomst dagen efter, først på formiddagen.

Markedshal

Markedshal
Undergrundshule
Pusztaen
Parlament Budapest
Markedshal
Hjelme
Gellert therma bad
Donau
Caving Budapest
Caving
Budapest
Morgenmadsbuffet
Meininger Budapest Market Hall
Flersengsværelse
Flersengsværelse
Dobbelt og enkeltværelse
Spilleområde