5 Dage
Tidsrum
Berlin
Lokation

Arrangér studieturen til Berlin og bo centralt i forhold til Brandenburger Tor, Potsdamer Platz og Check Point Charlie.

Med en skolerejse til Tysklands hovedstad, Berlin, er der massere af muligheder for at kombinere skolerejsen med storby og kultur. Berlin gemmer på masser af historie og seværdigheder, som storbyen i sig selv også afspejler i dag.

Hotelbeskrivelse:

En vigtig del af rejsen er overnatningsstedet samt dets beliggenhed. I storbyer som Berlin, er der et hav af overnatningsmuligheder, men et godt eksempel kunne være, Cityhostel Berlin. Her har I de populære attraktioner som Brandenburger Tor, Postdamer Platz og Check Point Charlie i nær-området. Cityhostel Berlin lever af turister såsom “backpackers”, forretningsrejsende samt familier fra hele verden. Trods den centrale beliggenhed bliver man som gæst her ikke forstyrret af støj fra storbyens trafik, da Cityhostel Berlin ligger i en stille sidegade til Friedrichstrasse.

Hotelfaciliteter:

 • Sengelinned
 • Håndklæder
 • Døgnåbent reception
 • Bagagerum
 • Konferencerum
 • Cykeludlejning (10 EUR pr. dag)
 • Gratis WiFi

 

 

Pris pr. person efter aftale

Læs mere om rejsen og/eller find inspiration i dag-til-dag programforslaget i menulinjen

Praktisk information:

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen.
For rejsende over 70 år, kræves en helbredserklæring udfyldt og indsendt senest 14 dage forud for hver rejse for at forsikringen dækker.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsende eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

Dag 1:

Programforslagets første dag står på afgang fra Danmark og indtjekning på hotel/hostel, når I er ankommet til Berlin med bus.

Dag 2:

Rejsens første “aktivitets-/oplevelsesdag”. Efter morgenmaden starter en oplevelsesrig dag.

 • Turens første aktivitets-/oplevelsesdag står på en guidet cykeltur i Berlin. Her kan I selv være med til, at bestemme hvilket tema cykelturen skal byde på. Her kan man blandt andet vælge “Mauer Tour”. De guidet cykelture tager omtrent 3 timer.
 • Efter en frisk cykeltur i Berlin er næste stop den tidligere grænseovergang, Check Point Charlie, der i dag er et symbol på dengang Berlin var opdelt i Øst- og Vest Berlin.
 • Brandenburger Tor er dagens tredje stop. En tur til Berlin, er ikke komplet hvis ikke man har været forbi Brandenburger Tor, der er et symbol og varetegn for Berlin og Tyskland.
 • Dagens sidste stop gøres på Alexanderpatz, som er Berlins travleste område. I gamle dage var Alexanderplatz et kvæg marked, men i dag er det nærmere et knudepunkt for storbyen med indkøb- og transportmuligheder.

Dag 3:

Endnu en dag med et spændende program venter. Turens tredje dag kunne eksempelvis se således ud:

 • Dagens første besøg er fængslet, Hohenscönhausen. Her kan I snakke og blive vist rundt af tidligere fanger til fængslet.
 • Videre til Olympiastadionen i Vestberlin. Her kan man opleve stadiumnet på egen hånd, men det er også muligt med guidet ture.

Brandenburger Tor

Dag 4:

Turens sidste hele dag sluttes af med:

 • Beliggende tæt ved Brandenburger Tor ligger Holocaust Memorial, der er mindesmærke for Europas myrdede jøder. Her er det muligt med en guidet tour for skoleklasser.
 • Turens sidste attraktion er “Jüdisches Museum Berlin”, der dækker 1000 års tysk jødisk historie.

Dag 5: 

Afrejse fra Berlin efter morgenmaden.

Berlin
Berlin
TV Tårnet
Olympiastadium Berlin
Holocaust Memorial Berlin
Checkpoint Charlie
Metro Berlin
Alexanderplatz Berlin