17 Dage
Tidsrum
Bali
Lokation

Oplev Sanur, Ubud og Amed på skønne Bali.

Bali på 2 uger? Det kan man sagtens! Denne rundrejse på Bali vil give jer mulighed for at opleve Bali på 13 dage uden at gå på kompromis. Rejsen bringer jer nemlig til hele 3 dejlige byer; Sanur, Ubud og Amed – så I når at opleve meget af det som fantastiske Bali har at byde på.

 

Oplev Bali på 13 dage! Vi tilbyder denne skønne rundrejse, hvor I kommer rundt og oplever Bali på blot 13 dage. I kommer til at bo 3 forskellige steder på øen, og har derfor rig mulighed for at få nogle dejlige oplevelser med hjem.

 

 

Sanur og Amed er begge byer som I skal udforske. Begge byer ligger ned til vandet og derfor vil I her kunne snorkle, dykke og nyde en masse solbadning i strandkanten. Samtidigt har byerne selvfølgelig også andet at byde på. Sanur kan byde på masser af barer og restauranter, en orkide-have og museet Museum Le Mayeur. Amed kan også byde på nogle forskellige aktiviteter, hvis I skulle trænge til at komme lidt ud af liggestolen. Byen kan underholde jer med en mini-zoo (i forbindelse med Selang Resort), men har også et rigt dyreliv ved kysten – så måske vil I ud at snorkle?

 

Ubud ligger inde i landet og her bor I 3 nætter. Ubud byder på noget helt andet end de to kystbyer. Ubud byder nemlig på tropisk regnskov, grønne rismarker og en smuk udsigt af bjergene. Området omkring Ubud er derfor ideelt til at gå på opdagelse i og det vil vi helt sikkert anbefale at I gør – for det er skønne oplevelser der venter jer!

 

 

Denne rundrejse på Bali giver jer altså en masse oplevelser både til lands og til vands!

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 11.185,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bali t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bali
Transfer Sanur – Ubud
Transfer Ubud – Amed
4 overnatninger i Sanur
3 overnatninger i Ubud
3 overnatninger i Amed
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.