22 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

Rundrejse i Thailand – Chiang Mai, Bangkok og Khao Sok, samt badeferie på Koh Tao og Koh Samui.

En skøn rejse til Thailand med udflugten MY DREAM, overnatning i trætoppene i Khao Sok kobineret med en skøn badeferie i Koh Tao og Koh Samui.

Nye storslåede oplevelser

Rejsen starter i det nordlige Thailand hvor I har 2 dage i Chiang Mai. Byen er helt unik i forhold til resten af landet og her har I rig mulighed for at gå på opdagelse og mærke den Thailandske kultur. Herefter tager I på den unikke udflugt MY DREAM, her kan I blandt andet opleve smuk natur fra elefantryg og opleve små stammelandsbyer.

 

 

Bangkok er næste stop på rejsen. Her har I 3 dejlige dage i den store asiatiske hovedstad. I har her rig mulighed for at tage på forskellige udflugter i byen, shoppe på markeder, spise autentisk thai mad og måske endda få en massage. Rejsen fortsætter sydpå hvor I med nattog tager til Khao Sok nationalpark. Her bor I i hyggelige hytter i trætoppene og får nogle fantastiske naturoplevelser. I får mulighed for at opleve Thailands anderledes natur som består af jungle, klipper og et rigt dyreliv.

 

Badeferie på Koh Tao og Koh Samui

Øerne Koh Tao og Koh Samui er rejsens sidste destinationer. Her nyder I godt af Thailands varme vejr, hvide sandstrande og fantastiske strande. Området giver gode muligheder for at snorkle og bade i stor stil. På begge øer bor I på lækre strandresorts så det er næsten umuligt ikke at slappe af og nyde sin tid på øerne. Denne rundrejse byder på alt det bedste fra Thailand.

 

 

En fantastisk 22 dages rundrejse i Thailand som både bringer jer til Chiang Mai, Bangkok, Khao Sok, Koh Tao, Koh Samui og på den helt unikke MY DREAM udflugt.

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 12.450,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bangkok t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Bangkok – Chiang Mai, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Chiang Rai – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Samui – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bangkok
Transfer Bangkok – Khao Sok (nattog)
Transfer Khao Sok – Koh Tao
2 overnatninger i Chiang Mai
3 overnatninger i Bangkok (inkl. morgenmad)
3 overnatninger i Khao Sok
4 overnatninger på Koh Tao
3 overnatninger på Samui
My Dream 3-dages udflugt
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.