17 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

Fantastisk rundrejse i Thailand – Oplev Chiang Mai, Bangkok, Khao Lak og Koh Yao Yai.

Denne rundrejse vil bringe jer på MY DREAM udflugt i det nordlige Thailand, på storbysferie i Bangkok og på dejlig badeferie i Khao Lak området og på øen Koh Yao Yai.

 

Chiang Mai i det nordlige Thailand er rejsens første destination. I starter med 2 overnatninger i denne herlige by, som byder på en helt anden kultur og stemning end i resten af landet. Her har I mulighed for at gå på opdagelse på stemningsfyldte markeder, spise ægte thaimad og nyde den unikke stemning. Herfra skal I med bus og longtail båd til MY DREAM udflugten, som er en unik 3 dages udflugt med masser af oplevelser.

 

 

Bangkok venter! Efter masser af oplevelser i den Thailandske natur, skal I tilbage til storbyen med 2 overnatninger på et skønt hotel i Bangkok. Det er byen der aldrig sover og derfor har I mulighed for en masse oplevelser døgnet rundt. Her tilbyder vi forskellige udflugter, f.eks. vores populære cykeltur rundt i byen eller måske hellere en sejltur på klongerne? Byen byder også på alt hvad man kunne ønske sig af spisesteder og shoppemuligheder – så I keder jer ikke.

 

Badeferie er hvad der venter jer på rejsens sidste to destination. Først skal I til den smukke ø Khao Lak, hvor I skal bo 4 dage på et skønt strandresort. Her kan I nyde solen, stranden, maden og roen. Herefter går turen videre til øen Koh Yao Yai, hvor I skal bo 4 dage på et resort med endnu mere ro til afslapning og fordybelse imens I nyder den smukke natur og udsigt.

 

 

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 11.550,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Bangkok – Chiang Mai , inkl. alle skatter og afgifter
Fly Chiang Rai – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Bangkok – Phuket , inkl. alle skatter og afgifter
Fly Phuket – København , inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Chiang Mai
Afhentning i lufthavnen, Bangkok
Transfer Phuket – Khao Lak t/r
2 overnatninger i Chiang Mai
2 overnatninger i Bangkok
4 overnatninger i Khao Lak
4 overnatninger på Koh Yao Yai
MY DREAM 3-dages udflugtspakke
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.