17 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

En romantisk rundrejse i Thailand – Bangkok, Khao Sok, Koh Tao og Koh Samui.

Denne skønne rejse vil tage jer til nogle af de mindre besøgte steder i Thailand. Dette betyder nogle af de mest fantastiske oplevelser og afslapning i rolige og romantiske omgivelser. En romantisk rundrejse i Thailand som bringer jer til Bangkok, Khao Sok, kOH tao og Koh Samui.

 

Romantisk getaway er vist hvad denne rejse bedst kan betegnes som. I starter med 3 nætter i den pulserende storby Bangkok. Her har i rig mulighed for at shoppe, tage på udflugter, besøge et travlt marked eller måske bare få en afslappende massage?

 

 

Herefter skal I nordpå til River Kwai. Her skal I bo i en lækker flydende bungalow – bungalowen flyder simpelthen på floden og giver derfor en helt unik oplevelse. Her er der ro, stilhed og privatliv og I kan derfor nyde hinandens selskab i de dejligste omgivelser.

 

Den Thailandske jungle på rejsens næste destination – her bor I nemlig i en hyggelig hytte i trætoppene i Khao Sok Nationalpark. Her har I stadig en rolig atmosfære, samtidig med at I har junglen lige udenfor døren og hvad det indebærer af naturoplevelser og dyreliv.

 

 

Koh Tao er en rigtig bounty-ø og her kommer I til rejsens første resort. Her nyder i stranden, havet, poolen og hinanden i en skøn Honey moon villa. Her er der altså al mulighed for at slappe af sammen i romantiske omgivelser. Afslapningen fortsætter på øen Koh Samui hvor I bor I et deluxe værelse. Her I kommer til at have jeres helt egen jacuzzi hvorfra I har udsigt ud over havet. I sandhed den perfekte afslutning på en romantisk ferie.

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 14.800,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bangkok t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Koh Samui – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bangkok
Transfer Bangkok – River Kwai
Transfer River Kwai – Khao Sok (tog)
Transfer Khao Sok – Koh Tao (færge)
3 overnatninger på River Kwai
3 overnatninger i Khao Sok Nationalpark
5 overnatninger på Koh Tao
3 overnatninger på Koh Samui
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.