7 Dage
Tidsrum
Maldiverne
Lokation

Maldivernes mageløse skønhed.

Paradise Island Resort & Spa er et fantastisk resort på en større ø på Maldiverne. Her vil I uden tvivl nyde en skøn ferie på hvide sandstrande, med rig mulighed for at bade i det smukke azurblå hav eller i den smagfulde pool.

 

Paradise Island er i sandhed en ægte bounty-ø, hvor I nyder 7 skønne dage med hvide sandstrande, azurblåt vand og afslapning i skyggen fra de store palmer. Øen har bølgebrydere hvilket gør, at I sikkert og trygt kan bade fra alle øens strande.

 

 

Paradise Island Resort & Spa er øens eneste resort, og derfor finder I nemt nogle rolige omgivelser til afslapning og afkobling. Resortet består af bungalows, som alle vender ud mod havet og den skønne strand. Trænger I til afveksling efter at have nyde den smukke sandstrand, så har resortet også en skøn pool med havudsigt.

 

Surfing entusiaster har rigtig gode forhold på Paradise Island, og det er derfor oplagt at prøve kræfter med nogle af de mange vandsportsaktiviteter som windsurfing, snorkling, dykning og vandski som øen byder på. Resortet har et dejligt spa-område, hvor I har mulighed for at forkæle jer selv med en behandling eller en lækker afslappende massage.

 

I får uden tvivl nogle skønne afslappende dage på fantastiske Paradise Island.

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 13.495,-

Alle priser er pr. person.

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Male t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Transfer til resortet t/r (speedbåd)
7 overnatninger Maldiverne (inkl. halvpension)
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.