17 Dage
Tidsrum
Bali
Lokation

Kulturelle Ubud, kystbyen Amed og billedeskønne Gili Meno.

Oplev Ubud og Amed på Bali og kombiner det med afslapning på bounty-øen Gili Meno. Masser af oplevelser, afslapning og smukke sandstrande venter jer på denne dejlige rejse til Bali og Gili Meno.

Rejsen som bringer jer både til Bali og Gili Meno. Denne rejse starter midt på Bali i byen Ubud, som er omgivet af frodig natur og karakteristiske rismark-terrasser. I kan f.eks. udforske området på cykel og få en ægte oplevelse af livet på øen, eller måske I hellere bare vil slappe af ved hotellets pool? Ubud giver jer uden tvivl en oplevelse af det ægte ø-liv.

 

 

Byen Amed ligger ved kysten og kan derfor byde på en lækker strand med sort vulkansk sand. Her har I rig mulighed for at dase på stranden og udforske det rige dyreliv under vandet – stranden er nemlig ideel til snorkling og dykning.

 

 

Jeres sidste destination er den skønne lille ø Gili Meno, som er en del af Gili-øerne. Her er der en afslappet stemning og et billedskønt landskab. Her er der de perfekte rolige omgivelser så I kommer ned i gear, kan nyde solen, varmen og vandet, og bare slappe af i hinandens selskab. En ægte bounty-ø som uden tvivl bringer jer hjem til Danmark en smule mere solbrune og med fornyet energi.

 

 

Bali og Gili Meno vil helt sikkert byde på nogle nye oplevelser og masser af mulighed for afslapning i de skønne omgivelser. En rejse I sent glemmer!

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 10.725,-

Alle priser er pr. person.

 

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bali t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bali
5 overnatninger i Ubud
3 overnatninger i Amed
6 overnatninger på Gili Meno
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.