7-14 Dage
Tidsrum
Portugal
Lokation

Rejs til Porto og nyd den charmerende portugisiske by, som har lagt navn til både landet Portugal og den meget berømte portvin!

  • Besøg nogle af byens berømte portvinshuse ved Cais de Gaia, hvor de karakteristiske spinkle både, der før i tiden blev brugt til at fragte portvinstønderne ud af Porto stadig ligger den dag i dag. Gå rundt i de sødtduftende vinkældre, smag på de verdensberømte portvine som Sandeman, Cálem, Ferreira, Cockburn og Ramos Pinto og se hvordan vinen bliver produceret.

 

  • Tag en sejltur på Douro-floden med en af en af de karakteristiske portvinsbåde og udforsk den gamle charmerende bydel, der vrimler med pastelfarvede huse, kakler og fiskerestauranter beliggende i byens snævre gader.

 

  • Nyd et måltid på en af fiskerestauranterne på Cais da Ribeira med udsigt til Dom Luis I broen og portvinshusene i Cais de Gaia eller tag et smut forbi middelalderklostret Mosteiro da Serra do Pilar, som kan har en helt fantastisk panoramaudsigt over portvinshusene, den gamle bydel og Douro-flodens sving.

 

  • Nyd et par dage i Espinho – et afslappet feriested syd for Porto.

 

  • Følg Douro-floden gennem det idylliske betagende landskab af vinterasser mod Douro dalen, som er hjertet af landets portvinsproduktion. Nyd et ophold på det 4-stjernede Vintage House Hotel i Pinhão, der er beliggende langs Duoro-floden og besøg nogle af landets allerbedste portvinsgårde. Vila Mateus, som er hjemsted for den verdensberømte rosévin er også et besøg værd inden rejsen går retur mod Porto.

Tilpas rejsen efter Jeres ønsker

Der er direkte forbindelse mellem København og Porto hver mandag, onsdag og fredag og mellem Hamborg og Port hver tirsdag, torsdag og lørdag.
Hvis I ønsker det, er det også muligt, at sammensætte Jeres rejse med start eller slut i Lissabon.
Der er direkte forbindelse mellem Lissabon og København samt Lissabon og Hamborg hver dag. Fra Billund er der direkte forbindelse hver torsdag.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste rejse til Portugal

Hvis du ønsker et alternativt forslag til hvordan en ferie i Portugal kunne se ud for dig, er du også velkommen til at kontakte os så vi sammen kan gennemgå dine rejseønsker.

PRISER

PRIS PR. PERSON Efter aftale

Alle priser er pr. person.

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Praktisk information:

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen. Det blå kort dækker begrænset i Italien og derfor anbefales det kraftigt at tegne en forsikring hjemmefra der dækker lægehjælp, hospitalsophold, hjemtransport og ledsagerhjælp.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

 

Turistskat
I Portugal opkræves en hotel- eller turistskat pr. person, pr. overnatning. Turistskattens størrelse afhænger af hotelkategorien og opkræves af hotellet ved ind- eller udtjekning, men en god hovedregel i landet er omkring 5-10 kr. pr. nat. Turistskatten er ikke inkluderet i prisen fra FindMinRejse.dk