17 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

Øhop på de smukkeste Thailandske øer : Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe.

Badeferie og ø-hop på de smukkeste Thailandske øer. Denne rejse består af 15 dage med de mest fantastiske strande, ægte ø-stemning og skønne resorts som ligger helt ned til vandet. Øhop i Thailand vil helt sikkert være en skøn oplevelse!

 

Badeferie og øhop i Thailand er hvad der venter jer med denne rejse til Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe. I skal opleve 3 Thailandske bounty-øer på 15 dage – en rejse hvor I uden tvivl vil slappe af og komme hjem med ny energi.

 

 

Rejsen starter på Koh Lanta, den største og mest besøgte af de 3 øer. Koh Lanta byder på de perfekte omgivelser til både afslapning og oplevelser. Øen kan byde på fantastiske strande med hvidt sand og azurblåt vand, hvor I virkelig kan komme ned i gear og nyde det solen, varmen og hinanden. Samtidig kan man på grund af øens størrelse også sagtens tage på opdagelse rundt omkring på øen – måske endda på en lejet scooter?

 

I skal med båd til Koh Ngai, hvor I skal tilbringe 4 dage på et hyggeligt strand resort. Strandene er fantastiske og helt perfekte til at bade eller dase i skyggen – så der er ingen undskyldning for ikke at nyde den afslappede atmosfære i vandkanten. En helt igennem fantastisk ø!

 

 

Koh Lipe er Thailands svar på Maldiverne og er rejsens sidste destination. Her skal i bruge hele 4 dage på øens mest charmerende resort, som ligger direkte på stranden. Her har I endnu en dejlig mulighed for at nyde vejret og omgivelserne og nyde feriens sidste dage.

Tag med os på øhop i Thailand med denne skønne rejse!

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 10.650,-

Alle priser er pr. person.

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Krabi, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Hat Yai – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Bangkok – København, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen
Transfer Krabi – Koh Lanta (bil, båd)
4 overnatninger på Koh Lanta
4 overnatninger på Koh Ngai
4 overnatninger på Koh Lipe
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.