17 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

Badeferie på luksusresorts I Thailand – Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan.

17 dages badeferie med plads til fordybelse, afslapning og romantik. De skønne Thailandske øer Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan byder på de mest fantastiske omgivelser til en afslappende og solrig ferie. Kan I se jer selv bo på et lækkert luksusresort, så er denne rejse lige noget for jer!

 

På denne rejse skal I bo på nogle af vores foretrukne luksusresort i Thailand. Både når det gælder beliggenhed, værelsesstandard og strandkvalitet så er disse resorts vores favoritter!

 

 

På Koh Samui bor I på Hansar Resort & Spa, her har I direkte udsigt til havet fra jeres egen balkon. Hvis der gerne må ske lidt, så er der blot 5 minutters gang til den populære Fisherman Village. Her er der masser af hyggelige barer, restauranter og butikker, så her er der også rig mulighed for opleve lidt og få noget autentisk Thailandsk mad. På Koh Samui får I uden tvivl nogle skønne dage i disse fantastiske omgivelser.

 

Koh Tao er rejsens næste fantastiske destination. Her bor I på resortet Haad Tien Beach Resort som ligger direkte på stranden. Resortet har en unik pool som er omgivet af høje palmer, de skønneste værelser og generelt rigtig lækre faciliteter. Det her resort er en favorit med god grund!

 

 

På Koh Phangan skal I bo på øens bedste strand på det dejlige luksusresort Buri Rasa, det er et lille resort – men stadig med en service som er helt i top. Her ligger stranden lige ude foran døren, så der er de mest fantastiske omgivelser til en absolut afslappende afslutning på jeres ferie.

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 13.650,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bangkok t/r , inkl. alle skatter og afgifter
Fly Bangkok – Koh Samui, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Samui – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
4 overnatninger på Koh Samui
5 overnatninger på Koh Tao
5 overnatninger på Koh Phangan
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.