15 Dage
Tidsrum
Malaysia
Lokation

Storbysferie i Kuala Lumpur, naturoplevelser i Taman Negara og badeferie på Perhentian Islands

Storbysferie i Kuala Lumpur, skønne naturoplevelser i Taman Negara og ægte tropisk badeferie på Perhentian Islands. En rundrejse på Malaysia som indeholder alt det bedste fra Malaysia med alt hvad det indebærer af sandstrande, jungleeventyr og lækker asiatisk mad.

 

En rundrejse på Malaysia som byder på en 15 dages rejse, hvor I får mulighed for at opleve alt det bedste fra landet. I starter i Kuala Lumpur hvor den moderne storby møder asiatisk kaos. Her oplever I en asiatisk storby med shopping, markeder, Chinatown og attraktioner. Snyd ikke jer selv for at se solnedgangen fra det ikoniske KL Tower.

 

 

Junglen og et eksotisk dyreliv venter jer i Taman Negara, hvor i skal være på udkig efter Orangutanger og andre eksotiske dyr. Her skal I nemlig på en spændende 3-dages tur gennem junglen hvor en masse naturoplevelser venter jer og I får et unikt indblik i livet i den eksotiske jungle. Turen indeholder fuldpension, så I skal kun bekymre jer om at nyde turen gennem den fantastiske natur.

 

Perhentian øerne er rejsens sidste destinationen og her har I 7 dage med masser af mulighed for at slappe af på de lækre strande. I bor i en hyggelig bungalow på stranden, som er de perfekte omgivelser til afslapning, solbadning og aktiviteter i vandet – f.eks. snorkling.

 

Uden tvivl en fantastisk rejse til Malaysia!

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 10.450,-

Alle priser er pr. person.

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Kuala Lumpur t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Perhentian Islands – Kuala Lumpur, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Kuala Lumpur
Transfer fastlandet – Perhentian Islands t/r (speedbåd)
3 overnatninger i Kuala Lumpur
3 overnatninger i forbindelse med udflugt til Taman Negara regnskoven
7 overnatninger i bungalow på Perhentian Islands
3 dages udflugt gennem regnskoven Taman Negara

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.