15 Dage
Tidsrum
Malaysia
Lokation

Storbyferie i Kuala Lumpur og badeferie på Koh Lipe og i Langkawi

Badeferie og storbyferie i skøn harmoni. Spændende storbyferie i Kuala Lumpur og masser af afslapning og badeferie på Koh Lipe i Sydthailand og i Langkawi på Malaysia. Denne rejse vil helt sikkert give jer en masse oplevelser og rig mulighed for afslapning på de dejlige øer.

 

Badeferie på nogle af de lækreste strande i Thailand og Malaysia, tilsat lidt storbysferie fra den charmerende storby Kuala Lumpur. Denne rejse byder på lidt af det hele.

 

 

Kuala Lumpur ligger ramme til 3 dage fyldt med oplevelser i den spændende storby og vil byde på markeder, shopping og andre kulturelle oplevelser. I bor på et lækkert hotel i Kuala Lumpur og herfra oplever i nemt alle de ting som storbyen har at byde på. I skal ikke snyde jer selv for at se solnedgangen fra KL Tower – det er i sandhed en smuk oplevelse.

 

Turen går videre til øen Langkawi på Malaysias vestkyst, øen er kendt for sine skønne strande, frodige regnskov og muligheder for spændende udflugter. På denne spændende ø skal I bo på et lækkert resort og herfra tager i nemt på spændende udflugter, finder en lækker badestrand eller noget helt andet. Øen har masser af muligheder!

 

Koh Lipe som er Thailands svar på Maldiverne og er rejsens sidste destination. Her bor I i en 2-etagers bungalow på stranden og har derfor 4 skønne dage i vente med sol, strand og afslapning. Øen byder på lækre sandstrande, spisesteder og smukt klart vand som er ideelt til dykning eller snorkling.

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 9.820,-

Alle priser er pr. person.

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Kuala Lumpur t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Kuala Lumpur – Langkawi, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Koh Lipe – Kuala Lumpur, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Kuala Lumpur
3 overnatninger i Kuala Lumpur
5 overnatninger i Langkawi
4 overnatninger på Koh Lipe
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.