3 Dage
Tidsrum
Tjekkiet
Lokation

Tag til Prag i en weekend som gruppe, og oplev tjekkisk kultur og historie!

I tager afsted og ankommer fredag, og rejsen går hjemad igen søndag aften. I hentes i lufthavnen og køres til hotellet – og i køres retur når i skal rejse hjem igen. Hotel og priser vil afhænge af aktiviteter og valgte hotel – vi er meget fleksible, og vil finde det helt rigtige hotel og standard efter jeres egne præferencer – hotellet vil være centralplaceret i Prag. Vi har i dette tilbud valgt et specifikt hotel som eksempel – dette tilpasses efter behov.

Dag 1

Afrejse fra Billund kl. 06.55 via Brussels til Prag –  ankomst kl. 11.00. i hentes i Prag lufthavn – kørsel ca 1.5 time til Hruba Skala slottet – i kan spise frokost på slottet og derefter vil der være udfordringer højt oppe i luften, der vil være rapelling og High Rope på programmet, det hele foregår i meget smukke omgivelser, efter udfordringerne er i blevet godt tørstige og så skal i smage øl, for Tjekkiet er jo øllets land, i skal smage 3 slags øl og der er alt det øl i kan drikke inkl. Snacks.

Bagefter køres i til Mala Skala hvor jeres indkvartering er, i bor på pension Kavka Mala Skala, hotellet er et mellemklasse pension, i  bor i dobbeltværelser og har morgenmad inkluderet. Der er en opvarmet pool og en vin bar på stedet, der er også mulighed for at grille i haven.

Dag 2

Om formiddagen kommer i til at få vind i håret, det går over stok og sten downhill på kickbikes, som er en blanding af et løbehjul og en Mountain Bike, i kører ca 8 km fra 650 m højde.

Om eftermiddagen sejler i i kano på Jizera floden, det tager ca 3 timer.

Dag 3

Afgang efter morgenmad fra pension ind til Prag – vi sørger for jeres bagage bliver opbevaret og i har dagen til at opleve Prag, få en øl på de mange fortovs cafeer, de mange små gader, Karls broen etc. Kl. Ca 16.30 køres i i lufthavnen.

Hjemrejse søndag aften kl. 18.40 fra prag med ankomst kl. 22.40

 

PRISER

PRIS PR. PERSON Efter aftale

Alle priser er pr. person.

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.