7 Dage
Tidsrum
Maldiverne
Lokation

7 Dage på det skønneste resort på Maldiverne – Fihalhohi Islands Resort.

Maldiverne byder på de perfekte omgivelser til en skøn ferie. Her er der nemlig sol, strand, varme og en afslappet atmosfære. I bor på et lækkert resort, så der er ikke meget andet at bekymre sig om end at slappe af og nyde det.

 

Badeferie på Maldiverne lyder jo næsten som en drøm – men det er altså hvad denne skønne rejse byder på. I bor på det 3-stjernede resort Fihalhoni Island Resort på Maldiverne. Hvide sandstrande står i flot kontrast til det azurblå vand på øen. Så selvom øen ikke er så stor, så har den stadig den der helt unikke ø-stemning, som er både afslappende og meget idyllisk.

 

 

Jeres 7 dage på denne dejlige ø vil uden tvivl være en dejlig oplevelse. Her er der de perfekte omgivelser hvor I kan solbade, dykke i det klare vand eller måske bare læse en bog i skyggen fra en palme? Halvpension er med i prisen, så på denne rejse er der næsten ikke noget at bekymre sig om. Resortet er familievenligt og tilbyder ekstra opredninger til børnefamilier.

 

Resortet har desuden nogle forskellige faciliteter som I kan benytte hvis solbadning på stranden bliver lidt for ensformigt. I kan f.eks. benytte resortets fitnessrum, tage ud og dykke, få en lækker afslappende massage eller nyde en eksotisk drink i baren. I kommer i hvert fald hjem afslappede og med helt ny energi.

 

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 11.650,-

Alle priser er pr. person.

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Male t/r, , inkl. alle skatter og afgifter
Transfer Lufthavn – Fihalhohi Island Resort t/r (speedbåd)
7 overnatninger på Fihalhohi Island Resort (inkl. halvpension)
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.