17 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

Oplev Bangkok, romantiske Floathouses og bounty-øerne Koh Ngai og Koh Lipe.

Bryllupsrejse i Thailand eller måske en kærestetur? Denne rejse er perfekte til jer, som gerne vil på en rejse hvor romantik er i højsædet. Her skal I blandt andet bo i et romantisk floathouse, nyde ø-stemningen på Koh Ngai og bo i en romantisk bungalow på stranden.

 

En bryllupsrejse i Thailand eller måske bare en romantisk getaway. Denne romantiske rejse vil bringe jer til nogle af de mest romantiske destinationer i Thailand. Det betyder at I får de perfekte omgivelser til en afslappende badeferie og romantiske øjeblikke. I starter med 2 overnatninger i Bangkok hvor I har god tid til at shoppe, få en lækker massage og gå på opdagelse.

 

 

Byen Kanchanaburi er rejsens næste stop, byen kan byde på skøn, frodig natur og floden Kwai som i skal bo på. I skal nemlig bo i en af de romantiske bungalows som flyder på Kwai floden. Simpelthen de perfekte omgivelser til fordybelse, afslapning og masser at rolige øjeblikke som I kan nyde sammen.

 

Nyd hinanden på de skønneste Thailandske øer

Koh Ngai er en lille ø som ligger ud fra den vestlige Thailandske kyst og her skal I bo i 3 dage. Her kan I virkelig mærke ø-stemningen og I vil kunne slappe af i virkelig skønne omgivelser. Her er der både lækker pool, skøn strand og også mulighed for nogle spændende oplevelser – f.eks. et besøg til Emerald Cave.

 

 

Rejsen sluttes af med endnu mere solbadning og afslapning på øen Koh Lipe, hvor I bor 7 dage på et lille og utroligt hyggeligt resort. I bor i en ’beachfront bungalow’ der som navnet antyder ligger helt ned til stranden – og hvor I fra soveværelset på 1. sal har havudsigt direkte fra sengen. Endnu en skøn mulighed for at nyde hinanden, vejret og øens herlige atmosfære.

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 12.100,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Bangkok – Koh Ngai, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Koh Lipe – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bangkok
Transfer Bangkok – Kanchanaburi t/r
2 overnatninger i Bangkok
3 overnatninger i Kanchanaburi
3 overnatninger på Koh Ngai
7 overnatninger på Koh Lipe
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.