16 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

Storbysliv i Bangkok og badeferie på Koh Kood og Koh Chang – BESTSELLER.

Oplev den spændende storby Bangkok og kombiner de nye oplevelser med badeferie på Koh Kood og Koh Chang.

 

Bangkok er feriens første oplevelse. Ferien starter med 3 dage i Thailands pulserende hovedstad Bangkok, hvor I bliver hentet i lufthavnen af jeres egen chauffør og bliver kørt til jeres hotel som ligger midt i Bangkok centrum. Bangkok har masser af byde på, så der vil helt sikkert være noget til enhvers smag – om det så er shopping, udflugter (vi kan anbefale vores ture ’cykeltur i Bangkok’ og ’sejltur på klongerne inkl. Grand Palace’) eller et besøg på et af Bangkoks spændende markeder. Efter et par oplevelsesrige dage i storbyen skal i med offentlig bus og speedbåd til øen Koh Kood

 

På Koh Kood skal I bo 4 dage på et lækkert resort som er bygget på en klippevæg. Herfra vil I have den smukkeste udsigt ud over havet fra poolkanten og direkte adgang til den lækre strand. Her vil I have rig mulighed for at slappe af og nyde vejret, strandene og skøn mad.

 

Efter nogle dejlige dage på Koh Kood går turen til Koh Chang i speedbåd. Her skal I tilbringe 6 dage, hvor I skal bo i jeres egen bungalow som ligger helt ned til stranden. Her kan I nyde smukke sandstrande, en lækker pool, lækker thailandsk mad og måske en afslappende massage? Øen kan også byde på forskellige ture og aktiviteter – f.eks. et madlavningskursus eller en tur ud og svømme med delfiner. Thailand har i hvert fald masser at byde på!

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 9.125,-

Alle priser er pr. person.

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bangkok t/r , inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bangkok
Transfer Bangkok – Koh Kood (bus og speedbåd)
Transfer Koh Kood – Koh Chang (speedbåd)
3 overnatninger i Bangkok
4 overnatninger på Koh Kood
6 overnatninger på Koh Chang

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.