15 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

Storbyferie i Bangkok og badeferie på Koh Phangan og Koh Samui.

Fantastisk badeferie i Thailand! 15 skønne dage hvor I kan kombinere shopping og spændende oplevelser i storbyen med badeferie på to lækre øer. Bangkok byder på masser af indtryk, shopping og spændende oplevelser. Koh Phangan og Koh Samui byder på skønne sandstrande og en rolig atmosfære. Storbyen Bangkok og badeferie i ét.

 

På denne rejse skal I både på storbyferie i Bangkok og badeferie på skønne Thailandske øer. I starter med nogle dejlige dage i Bangkok, hvor I har tid til at tage på nogle spændende udflugter i byen f.eks. tempel-vandring eller en sejltur på Chao Phraya floden. Der er også rig mulighed for at få en massage, besøge et af de mange markeder eller tage på den helt store shoppetur.

 

 

Koh Phangan er rejsens næste destination. I tager med tog gennem den sydlige del af Thailand og videre med båd til den fantastiske ø Koh Phangan. Her er der simpelthen de mest fantastiske omgivelser, som man ikke vil gå glip af. Øen byder nemlig på azurblåt vand, hvide sandstrande og store skyggefulde palmer. Det er de perfekte rolige omgivelser til fordybelse, solbadning og tid på stranden.

 

Rejsen slutter på øen Koh Samui som er mere besøgt og derfor byder på mere aktivitet og liv. Øen har dog stadig de skønneste strande med hvidt sand og lækkert klart vand – derfor er der her rig mulighed for at snorkle eller måske bare dase i vandkanten?

 

 

Denne rejse er populær blandt vores gæster fordi man både får en masse dejlige storbys-oplevelser i Bangkok og badeferie i de skønneste omgivelser på Koh Phangan og Koh Samui – rigtig meget ferie for pengene. Helt sikkert en rejse I ikke skal snyde jer selv for!

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 9.400,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bangkok t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Koh Samui – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bangkok
Transfer til Koh Phangan (tog og båd)
3 overnatninger i Bangkok
4 overnatninger på Koh Phangan
4 overnatninger på Koh Samui
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.