17 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

Storbyferie i Bangkok, naturoplevelser i Khao Sok og badeferie på øerne Koh Phangan og Koh Samui.

En rundrejse i Thailand for jer som gerne vil opleve en masse på jeres ferie! Denne rundrejse byder både på storbysoplevelser i Bangkok, naturoplevelser i junglen og ø-hop på de skønneste Thailandske øer.

 

Denne rundrejse i Thailand bringer jer på nogle oplevelsesrige dage i Thailand! Rejsen starter i Thailands hovedstad Bangkok, hvor der er alle muligheder for en masse fantastiske oplevelser, shopping og thai mad i lange baner. Fra Bangkok går turen videre med det lokale tog til det sydlige Thailand, hvor I skal bo i jeres egen hytte i trætoppene i Khao Sok Nationalpark – et sted som vil overraske de fleste. Her venter der jer masser af udflugtsmuligheder og selvfølgelig spændende naturoplevelser.

 

 

Badeferie på to fantastiske Thailandske øer venter jer efterfølgende. Turen går nemlig videre til den skønne ø Koh Phangan, som med sine øde strande og afslappede atmosfære skaber de helt perfekte omgivelser til absolut afslapning. Her skal I bo i jeres helt egen bungalow på stranden. Her er rig mulighed for massage, solbadning og alt andet som tilhører en afslappende ø-ferie.

 

Koh Samui er endnu en skøn ø, hvor der selvfølgelig også er mulighed for afslapning under palmerne med en drink i hånden. Men der er samtidig også masser af muligheder for udflugter, måltider ved lækre spisesteder og en massage. Øen har også nogle fantastiske strande, så måske I vil tage på opdagelse i det rige dyreliv under vandet?

 

 

En rundrejse i Thailand som vil give jer både masser af oplevelser og masser af muligheder for afslapning i vandkanten.

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 10.650,-

Alle priser er pr. person.

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bangkok t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Koh Samui – Bangkok, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bangkok
Transfer Bangkok – Khao Sok Nationalpark (tog)
Transfer til Koh Phangan
2 overnatninger i Bangkok (inkl. morgenmad)
3 overnatninger i trætops hytte i Khao Sok Nationalpark
4 overnatninger på Koh Phangan
4 overnatninger på Koh Samui
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.