16 Dage
Tidsrum
Indonesien & Singapore
Lokation

Bali, Gili Meno og storbyoplevelser i Singapore.

På denne rejse er der lagt op til både shopping i storbyen Singapore, opdagelse i den eksotiske natur og solbadning på skønne bounty-strande. En rejse til Bali og Singapore som helt sikkert vil give jer nogle dejlige oplevelser med hjem.

 

Kombinér sol, strand og oplevelser på Bali og Gili Meno med storbyoplevelser og shopping i Singapore.

Denne rejse vil starte i den skønne kystby Sanur på Bali, hvor I nyder godt af de smukke strande og den fantastiske atmosfære som byen tilbyder. Her er der foruden en skøn strand også et væld af restauranter og barer hvor I kan få lækre nye smagsoplevelser. Herefter skal I videre til Ubud som ligger i bjergene midt på øen, her vil i kunne nyde udsigten ud over flotte rismark-terrasser og måske også besøge et gammelt tempel? Uanset om I er til natur eller kultur, så er der helt sikkert masser at opleve på Bali.

 

 

Gili Meno er denne rejses næste destination og er en ø som giver jer ægte bounty-ø stemning. Her vil I kunne nyde 5 dejlige dage på et skønt resort, med hvide sandstrande, ro og afslapning. Så efter en masse oplevelser på Bali, så kan I på Gili Meno nyde den rolige ø-stemning. Om det så skal være ved poolen, ved stranden eller noget helt andet – det er op til jer.

 

Singapore er denne rejses sidste destination. Der er nemlig ikke langt mellem Bali og Singapore, derfor kan I slutte denne rejse af med 2 dejlige dage i Singapore. Her har I rig mulighed for at shoppe og få lidt asiatisk storbys-stemning med hjem.

 

Denne tur bringer uden tvivl både afslapning og oplevelser og er derfor den perfekte kombination til en ferie i østen.

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 11.950,-

Alle priser er pr. person.

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bali, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Bali – Singapore, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Singapore – København, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bali
Speedbåd til Gili Meno
3 overnatninger i Sanur
3 overnatninger i Ubud
5 overnatninger på Gili Meno
2 overnatninger i Singapore
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.