16 Dage
Tidsrum
Bali
Lokation

Oplev Ubud på Bali og nyd bounty-øerne Gili Meno og Lombok.

Storslået natur, grønne rismarker og skønne strande venter jer på denne fantastiske rejse. Denne rejse er nemlig den perfekte blanding af oplevelser og afslapning. I vil kunne nyde nye oplevelser i det mest fantastiske omgivelser på Bali, Gili Meno og Lombok.

 

I vil uden tvivl få en masse oplevelser på denne 16 dages rejse i det Indonesiske øhav. Rejsen bringer jer til hele 3 skønne øer, Bali, Gili Meno og Lombok. I får helt sikkert masser af ø-stemning for pengene! I starter ferien på Bali hvor I skal bo i Ubud midt på øen. Her oplever I kunne de flotte rismark-terrasser, smuk natur og flot udsigt ud over bjergene. Tag f.eks. på vores cykeludflugt i og omkring Ubud og oplev området på den perfekte måde!

 

 

Gili-øerne er rejsens næste stop. I bor nærmere bestemt på vores favorit-ø Gili Meno som er en lille ø med ægte bounty-ø stemning. Her har I have rig mulighed for at solbade på de smukke strande og slappe af under de store palmer. I skal bo på Seri Resort, som ligger helt ned til stranden – helt ideelt til afslapning og solbadning.

 

Fra Gili Meno går turen videre til øen Lombok, hvor flere oplevelser venter jer! Turismen er ikke helt slået igennem på Lombok endnu og derfor vil I kunne opleve ægte ø-stemning på Lombok. Samtidig har Lombok også skønne strande som er ideelle til afslapning, men også til snorkling og dykning. I skal ikke snyde jer selv for denne skønne rejse.

 

 

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 11.150,-

Alle priser er pr. person.

 

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bali t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bali
Fly Koh Lipe – Kuala Lumpur, inkl. alle skatter og afgifter
Transfer Ubud – Gili Meno (speedbåd)
4 overnatninger i Ubud
5 overnatninger på Gili Meno
4 overnatninger på Lombok
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.