17 Dage
Tidsrum
Bali
Lokation

Sanur og Ubud på skønne Bali, samt bounty-øerne Gili Meno og Lombok.

Rundrejse på Bali og Lombok i 17 dage. Her har I virkelig muligheden for at opleve alt det bedste som Bali, Gili Meno og Lombok har at byde på. Lækre sandstrande, hyggelige landsbyer og karakteristiske rismarker. Denne rundrejse er en af vores favoritter!

 

Denne rundrejse på Bali og Lombok er en af vores favoritter! 17 dage hvor I har mulighed for at få en masse dejlige oplevelser med hjem. Rejsen starter i Sanur på Bali som er en skøn by ved havet, her har I en blød start på ferien efter den lange flyvetur. Her kan I slappe af på de smukke sandstrande og have jeres første møde med den imødekommende befolkning.

 

 

Herefter går turen til byen Ubud som ligger inde på Bali, her skal I på opdagelse blandt de lokale og nyde den eksotiske natur og det rige dyreliv. Området har blandt andet flotte rismark-terrasser og flotte templer, som helt sikkert er et kig værd.

 

Efter nogle dejlige dage på Bali, så går turen til Gili-øerne – nærmere bestemt Gili Meno. Denne skønne ø er ligesom at besøge et lille stykke af paradis. Her er der nemlig ingen biler, ingen scootere, ingen larm eller reklamer – men blot lyden af brusende bølger og svajende palmer.

 

 

Lombok er rejsens sidste destination, men det gør den ikke mindre charmerende. Øen er med sine uberørte strande, kuperet terræn, vulkanske bjerge og smukke natur en helt fantastisk oplevelse. Øen er også prydet af de karakteristiske rismarker og risterrasser som giver området en tydeligt asiatisk atmosfære. Turismen er endnu ikke slået helt igennem på Lombok, hvilket man tydeligt kan mærke på den dejlige afslappede stemning. Men der er stadig masser af hyggelige spisesteder, smukke templer og små butikker som I kan besøge.

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 10.675,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bali t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Lombok – Bali, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bali
Transfer Bali – Gili Meno (speedbåd)
3 overnatninger i Sanur
3 overnatninger i Ubud
5 overnatninger på Gili Meno
3 overnatninger på Lombok
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.