17 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

Badeferie ved Railay Bay, Koh Lanta og Koh Ngai.

Denne ferie er til jer som gerne vil nyde en badeferie i rolige omgivelser men som også gerne vil have lidt liv omkring sig og opleve lidt. Denne 17 dages rejse byder på begge dele og bringer jer både til Krabi, Koh Lanta og Koh Ngai.

 

Denne rejse er i sandhed en skøn badeferie i Thailand. Rejsen starter ved den smukke Railay Bay som er en skøn lille bugt på fastlandet ved Krabi. Her bor I i 5 dage i de skønneste omgivelser. Området er omgivet af høje kalkstensklipper, hvilket gør at det kun er muligt at komme frem via båd. Området byder på en helt fantastisk og rolig ø-stemning. Hvis der skal ske lidt, så er der her kun en kort bådtur til byen Ao Nang, hvor der er masser af liv både dag og nat.

 

 

Koh Lanta er en fantastisk smuk ø og er rejsens næste næste, en skøn ø som byder på masser af dejlige resorts, skønne strande og lækre bungalows. Netop en lækker Bungalow er det I bor i på det populære Lanta Castaway Beach Resort, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde solen, stranden og hinanden.

 

Øen Koh Ngai er rejsens sidste stop, her bor I 4 nætter på det dejlige Thanya Resort. Resortet ligger helt ned til stranden, så I har direkte adgang fra resortet til den lækre og meget smukke strand. Her kommer I helt ned i tempo og kan nyde feriens sidste dage i rolige og smukke omgivelser.

 

 

Uden tvivl en skøn badeferie i Thailand, som bringer jer hjem til Danmark afslappende, men fornyet energi og måske en smule mere solbrune.

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 10.790,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bangkok t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Bangkok – Krabi t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Krabi
Transfer til Railay Bay (minibus, båd)
5 overnatninger på Railay Bay
5 overnatninger på Koh Lanta
4 overnatninger på Koh Ngai
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.