15 Dage
Tidsrum
Thailand
Lokation

Tropisk badeferie på de Thailandske øer Koh Lanta og Koh Ngai.

Palmer, hvide sandstrande og azurblåt vand danner de skønneste omgivelser til en dejlig ferie på de Thailandske øer Koh Lanta og Koh Ngai. En badeferie i Thailand, hvor I uden tvivl vil få en dejlig og afslappende ferie på de dejligste øer i Thailand.

 

Denne rejse byder på den ultimative badeferie i Thailand! Rejsen er til jer som bare gerne vil nyde Thailands varme klima, solen, stranden og den afslappende atmosfære.

 

 

Rejsen går direkte fra Bangkok og videre til Krabi. Her venter en chauffør på jer, som vil være klar til at fragte jer via bil og færge til den skønne ø Koh Lanta. I bor på det skønne Anda Lanta Resort, som ligger med udsigt til stranden direkte fra poolen. Koh Lanta er en mellemstørrelse ø, som stadig har den idylliske ø-stemning. Her kan I sagtens kombinerer afslappende solbadning med udforskning af øen.

 

Fra Koh Lanta bliver I sejlet med speedbåd til den skønne ø Koh Ngai. Der skal i  tilbringe 5 dejlige dage. Her bor I på Thanya Beach Resort, som har alle de faciliteter som man ønske – restaurant, bar, pool, vandaktiviteter m.m. Her har I rig mulighed for at slappe af i rolig omgivelser, med afslapning på den skønne strand, solbadning ved poolen og masser af lækker mad. En rejse hvor i kan tilbringe kvalitetstid med hinanden.

 

 

Helt sikkert en rejse som vil give jer nogle dejlige oplevelser sammen, men som også giver jer de optimale muligheder for at slappe af på de skønne bounty-øer.

PRISER

PRIS PR. PERSON FRA KR: 8.930,-

Alle priser er pr. person.

 

Prisen inkluderer
Fly København – Bangkok t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Fly Bangkok – Krabi t/r, inkl. alle skatter og afgifter
Afhentning i lufthavnen, Bangkok
Transfer Krabi – Koh Lanta (færge)
Transfer Koh Lanta – Koh Ngai (speedbåd)
7 overnatninger på Koh Lanta
5 overnatninger på Koh Ngai Thanya Beach Resort
Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven

 

Ovennævnte er et programforslag, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.