3 – 5 dage
Tidsrum
Malaga
Lokation

Finca Naundrup er basen for jeres aktive skolerejse til Malaga.

I Calahonda, Mijas Costa, Malaga ligger Finca Naundrup. Fincaen har tidligere været et hotel, hestestald og en skole, men i dag er Finca Naundrup et sportsresort på hele 28.000 kvadratmeter. Resortet har udendørs træningsområde, hvor der blandt andet dyrkes crossfit, boksning, dans og yoga. Derudover huser resortet også et stort poolområde, en koncertsal, restaurant, 7-mands fodboldbane, beach volley og kombineret basket/tennis bane. Udover Finca Naundrups sportsfaciliteter, forefindes der også yderligere fodbold-, tennis og paddletennis baner i nærområdet. Dette vil også være muligt at leje under jeres ophold.

Finca Naundrup er altså den perfekte destination for skolerejsen, der skal byde på fysiske aktiviteter, hyggelig atmosfære og dejligt klima. Jane og Peter Naundrup driver Finca Naundrup og sørger for, at den hjemmelige stemning altid er i top og at I nyder jeres ophold. Derudover sørger de også for, at I under opholdet vil blive spist af med god og sund mad af friske råvare, det er nemlig Jane der sætter menuen ud fra hendes kogebog, Mamma Mango.

Lejligheder

Sportsresortet har 78 sengepladser fordelt på 12 lejligheder, et feriehus og en stor penthouse med plads til 20 gæster. Ønsker I at bo samlet i én bolig og ugeneret anbefales penthousen. Her er de 20 sengepladser fordelt på 8 værelser: 2 værelser til 4 personer og 6 værelser til 2 personer. Alle rum har aircondition. Derudover byder penthousen på 2 stuer, køkken med 2 ovne og opvaskemaskine, vaskemaskine, gasgrill på terrassen samt en mindre udendørs pool.

 

PRISER PR. PERSON EFTER AFTALE

Vi skræddersyer rejsen til jeres behov, budget og ønsker

 

Praktisk information

Pas og visum
I god tid inden afrejsen, bør du tjekke at dit pas lever op til de nødvendige krav for indrejse og ophold i USA. Samtidig skal du senest 72 timer før afrejse, men meget gerne før, have søgt om ESTA til USA.

Rejseforsikring
Det kan blive dyrt at blive syg i USA, hvis du ikke er forsikret. Derfor anbefaler vi alle vores kunder at tegne en rejseforsikring inden afrejse.

Sygdomsafbestillingsforsikring og rejseforsikring kan tegnes igennem FindMinRejse.dk, når du bestiller din rejse til USA. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring. Nogle forsikringsselskaber tilbyder at tegne en rejseforsikring som tilvalg til indboforsikringen.

Ankomst

Flere gange ugentlig flyver Ryanair og Norwegian til Malaga fra henholdsvis Billund og Kastrup.

Ved ankomst til Malaga Lufthavn vil Jane og Peter møde jer i ankomsthallen, hvor de står klar til at byde jer velkommen til Costa del Sol.

Jane og Peter vil sørge for, at I sammen kommer sikkert frem til Finca Naundrup. Det er også Jane og Peter, der vil genopfriske programmet med jer, samt informere om en masse praktisk.

Alt efter tidspunkt for ankomst kan en eftermiddagstræning arrangeres.

Program

Mange grupper nyder 2 træningspas om dagen. Efter morgen- og frokostmåltidet.

Alle måltider serveres i spisesalen hos Finca Naundrup og der er derfor ikke langt hen til træningsområdet eller fodboldbanen efterfølgende.

En mulighed er også, at nyde en træning på resortet om formiddagen og have en aktivitet udenfor resortet, såsom Stand Up Paddle (SUP), efter frokost.

Selvom man er en fodbold-, tennis-, eller danselinje kan man stadig kombinere programmet med yoga, crossfit eller moutainbike for at få variation i programmet.

Dette er også en god måde, at få lov til at afprøve andre aktiviteter/sportsgrene, trods man eksempelvis er på træningslejr med eks. fodbolden.

Et typisk dag for jeres skolerejse kunne eksempelvis se således ud:

  • Morgenmad i spisesalen (evt. morgenyoga inden)
  • Træningspas
  • Frokost
  • Træningspas (evt udenfor resortet i form af MTB eller SUP)
  • Aftensmad

Ønsker I et skræddersyet tilbud på jeres skolerejse? Send jeres forespørgsel her.