Klik på luppen og søg i FindMinRejse.dk
82 303 909 mail@findminrejse.dk
Drømmerejse
Line er ved at komme i julehumør – og har derfor, meget kæk som hun er, lige lavet sin egen ønskeseddel til mig. På trods af at jeg lige havde sagt at hun nu fremover er den eneste i Danmark der kun har 2 ugers ferie om året, for jeg kan ikke undvære hende mere end det 🙂

 

Men vi er jo rejsetosser her på kontoret, så jeg må jo nok hellere kigger nærmere på ønske “kortet” – og jeg måtte have Line til at uddybe sine ønsker!

monkey-1351791_1920Sri Lanka

Her vil hun gerne opleve den fantastiske og unikke natur og ikke mindste dyrelivet på Sri Lanka, her er mange dyrearter som kun lever på Sri Lanka, de lækre sand strande trækker også, og jeg er sikker på at Line ikke har noget imod at det er meget billigt at leve på Sri Lanka.

 

 


south-africa-1250581_1920Sydafrika

Hun bliver ved med at snakke om pingviner, ikke lige hvad man tænker om Sydafrika, men der er faktisk pingviner på Boulders beach, små sort og hvide pingviner er en sjov kontrast til den hvide sand strand -men idet både hende og kæresten er meget madglade bliver det også maden og ikke mindst vinen der skal opleves.

 

 

 


staniel-cay-171908_1920Florida og Bahamas

Lyserøde grise er ordet… på Bahamas kan man svømme med små lyserøde grise, de lever frit og ved en af de mange øer Bahamas består af lever de ved stranden. Florida er jo et must see, storby liv i Miami og de mange parker ved Orlando – alsidighed er kodeordet på sådan en tur.

 

 


Men det store spørgsmål er jo om Line har været en sød pige og om julemanden kommer forbi –
Hvad med dig ?? Hvad er på din ønskeseddel ??
Mange hilsner Betina