Klik på luppen og søg i FindMinRejse.dk
82 303 909 mail@findminrejse.dk
Drømmerejse
Rejselængde: 14 dage | USA
Pris: fra kr. 9.660
Send forespørgsel

USA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National ParkUSA rundtur i Det Vilde Vesten

Udforsk områderne i Det Vilde Vesten. Denne USA rundtur tager sin begyndelse i Denver og leder nordover gennem Cowboy Country. Oplev et overflod af dyreliv i Cluster State Park og de rullende Black Hills i South Dakota, hvor Sioux-indianerne levede ved Jackson Hole, et yndet område for pelsjægere og pelshandel.
Besøg også de berømte gejsere i Yellowstone og lad dig betage af de naturlige vidundere i Canyonlands og Arches National Park.
Daglige afgange fra 15. maj – 15. oktober 2018

RejseprogramDag 1: 
Ankomst til Denver, COUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park

Denver besidder den bymæssige charme fra en industriel by, kombineret med al Vestens mystik og romantik. Beliggende mere end fem tusind meter over havets overflade var ‘Mile High City’ en af de første bosættelser, som ikke var centralt placeret i forhold til en vandkilde eller en fungerende jernbane. Her blev i sin tid opdaget en guldåre, som førte mange ivrige lykkejægere til området, for at slå lejr. Selvom det aldrig blev til noget større guldfund, lagde William H. Larimer i 1859 en plan for byen.

I dag er Denver et blomstrende center for handel og finansiering, med spor af byens robuste begyndelser.
At gå en tur i Downtown-området er en spændende oplevelse. Byen er fyldt med grønne områder, både i sine parker, fodgængerområder og smukke træ-boulevarder.

Butikker, restauranter og natteliv findes overalt. Topattraktioner som US Mint, modelleret på Palazzo Riccardi i Firenze, Denver Art Museum og Denver Colorado History Museum, er også placeret i dette område.

Indkvartering

Standardhotel: 1 x overnatning på Holiday Inn Select Cherry Creek, eller tilsvarende
Superiorhotel: 1 x overnatning på Doubletree Curtis Hotel eller tilsvarendeDag 2: Rocky Mountain National Park – Cheyenne, WY

Denne morgen går turen mod Rocky Mountain National Park. Undervejs vil du opleve et underskønt og dramatisk landskab, med skove af pinje- og fyrretræer og marker med vilde blomster. Synet er intet mindre end enestående.

Rocky Mountain National Park er unik på grund af sit mangfoldige terræn, som i høj grad er forårsaget af de højdeforskelle, der findes her. Parken udgør et fænomenalt naturområde med dyreliv, som omfatter elge, muldyr hjorte, bævere, prærieulve, flododdere elge, får og en overflod af sangfugle.

Trail Ridge Road, som krydser vest gennem parken, er udnævnt blandt de mest naturskønne veje i Amerika. Vejen blev i 1996, som en af de første 6 i nationen, udpeget som en All-American Road.

Med en stigning op til 12.187 fod nær Fall River Pass, er vejen den højest beliggende asfalterede motorvej i De Forenede Stater. Udstillinger på Alpine Visitor Center på Fall River Pass, som er beliggende 11.800 fod over havets overflade, forklarer livet på den alpine tundra. Fortsæt til Cheyenne for en overnatning.

Indkvartering

Standardhotel: 1 x overnatning på Radisson Hotel Cheyenne, eller tilsvarende
Superiorhotel: 1 x overnatning på Nagle Warren Mansion, eller tilsvarendeDag 3: Cheyenne – Hot Springs, SDUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park

Forlad Cheyenne og kør mod Hot Springs, South Dakota, som er berømt for sine helbredende varmtvandskilder.
Gå en tur langs Freedom Trail, der løber langs bredden af Fall River. Her kan du gå under vandfaldene.
Oplev de unikke butikker, gallerier, caféer, boghandlere og restauranter, der er beliggende i de mere end 100 år gamle sandstenbygninger, der bryder landskabet langs gaderne. Udforsk jernbanedepotet fra 1890, som nu tjener som informationscenter for besøgende. Start ved den verdensberømte Mammoth Site, hvor du kan genopleve historien med egne øjne. Det er den eneste samling af mammut-fossiler i USA. I 1974 fik et husprojekt en brat ende, da en traktorchauffør udgravede en syv fod stor stødtand. Palæontologer erklærede hurtigt at der var tale om en 26.000 år gammel grav af uldhårede mammutter. Der er til dato fundet 52 af disse mammutter. Inde i kuplen forklarer udstillinger, hvordan disse 10 tons tunge mammutter, sammen med kameler, bjørne og gnavere, blev fanget i et stejlt zinkhul og gradvist tildækket af sediment.
På Black Hills Wild Horse Reservatet, kan du opleve vilde mustangs i deres naturlige omgivelser, med hovederne stolt oprejste, mens de galoperer over de
åbne vidder.

Indkvartering

Standard- og Superiorhotel:  1 x overnatning på USA Stay Hotel & Suites, eller tilsvarende


Dag 4: Ankomst Hot Springs – Custer State Park – Mount Rushmore – Rapid City, SD

I dag går turen mod Rapid City via Custer State Park. Parken i Black Hills omfatterUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park 71.000 hektar spektakulært terræn med en overflod af dyreliv. Omkring 1.300 bisons lever frit i parken og bilerne på langs den 18-mil lange Wildlife Loop Road må ofte stoppe for dem – til stor glæde for turisterne . Foruden bison er parken hjemsted for dyr som antiloper, bjerggeder, ’bighorn’-får, hjorte, elge og vilde kalkuner.

Mount Rushmore, med de 4 figurer udhugget i sten, er turens næste stop. Figurerne repræsenterer de første 150 år af amerikansk historie. George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln og Theodore Roosevelt er alle gengivet i sten som de visionister, som hver især bidrog til grundlæggelsen af USA.

Udover de udskårne granitflader, byder stedet også på et amfiteater, museum/teaterkompleks, præsidentstien, informationscenter, gavebutik, boghandel og spisesteder. For at afrunde din Rushmore-oplevelse kan det anbefales at se aftenbelysning ceremonien.

Du kan også overveje et besøg på Crazy Horse Memorial, som er hjemsted for verdens største bjergskulptur. I granit berettes historien om den store og patriotiske indianske helt, Crazy Horse, som døde i 1877. The Memorial’s besøgskompleks omfatter et 40.000 kvadratmeter stort velkomstcenter samt teatre, The Indian Museum of North America, The Native Educational & Cultural Center, billedhuggerens log-studio og værksted, indendørs og udendørs gallerier, museumsgavebutik, spiseområder og en imponerende panoramaveranda.
Nyd en overnatning i Rapid City.

Indkvartering

Standardhotel: 2 x overnatninger på Best Western Ramkota Hotel, eller tilsvarende
Superiorhotel: 2 x overnatninger på Rushmore Hotel & Suites, eller tilsvarende


Dag 5: Rapid City – Badlands National Park – Rapid City, SDUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park

Tag afsked med Rapid City for en rundtur, der tager dig gennem Badlands National Park og
nabobyen Wall, for et besøg på The Wounded Knee Museum. Millioner af år med vind, vand og erosion har skabt de mejslede spir, dybe kløfter og takkede bjerge i Badlands National Park.
Parken spænder over 244.000 hektar, og er en af de største beskyttede græsprærier i USA. Parken er hjemsted for mange dyrearter, herunder vilde langhornede får, bisonokser, ræve og de truede sortfodede ildere.
Man kan ofte se antiloper og hjorte strejfe omkring nær veje og picnic-områder. Brug den første time på at se parkens informative video og udstillingen på besøgscenteret. Kør derefter ad den maleriske og dramatiske Loop Road 240 som, gennem mange hårnålesving, fører dig gennem det meget særprægede landskab, hvor du kan opleve de mest imponerende udsigter. Turen tager ca. 60 minutter og vi anbefaler at gøre stop undervejs, for at forevige de smukke oplevelser.
Afrejse fra Badlands Nationalpark sker via motorvej I-90 til den historiske by Wall, for et besøg på The Wounded Knee Museum.
Udstillingerne og fotografierne på museet giver et levende billede af, hvad der virkelig skete på den berømte kampdag.
Museet fortæller den autentiske historie bag den legendariske massakre. Spis frokost hos Wollies, en lokal favorit.
Tilbring mindst 2 timer med at nyde denne oplevelse, inden du vender tilbage til Rapid City.

 


Dag 6: Rapid City – Devil’s Tower National Monument – Billings, MT

Forlad Rapid City og sæt kurs mod Devil’s Tower National Monument. Den næsten vertikale mUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Parkonolit er kendt som Devils Tower og rejser sig 1.267 meter over Belle Fourche-floden. Kendt af flere nordlige sletter som Bears Lodge, er det et helligt tilbedelsessted for mange amerikanske indianere.
Fortsæt til Montana. Her i “Big Sky Country” vil du opleve området, hvor den mest berømte kamp i det gamle vesten udspillede sig på Little Bighorn Battlefield.
Her forestod løjtnant oberst Custer sit sidste angreb, mod et overvældende antal Sioux- og Cheyennekrigere i juni 1876.

Fortsæt til Billings for en overnatning. Herfra er det oplagt, at tage den naturskønne køretur op ad Beartooth Highway. Ruten er før blevet beskrevet som “verdens smukkeste motorvej”.
Montana er et shoppingparadis, grundet sin momsfrie status.

Indkvartering

Standardhotel: 1 x overnatning på Best Western Plus ClockTower Inn, eller tilsvarende
Superiorhotel: 1 x overnatning på Radisson Hotel Billings, eller tilsvarende


Dag 7: Billings – Cody, WYUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park

I dag går turen videre til Cody for et besøg på Buffalo Bill Historical Center. Dette unikke sted er faktisk fem museer samlet i een bygning, og her får man et intimt kig på vestens historie. Buffalo Bill Museum skildrer W.F.Cody “Buffalo Bills” personlige og offentlige liv og forsøger at fortolke hans liv i historisk sammenhæng med myten om det amerikanske vest.

Whitney Gallery of Western Art præsenterer en fremragende samling af mesterværker fra det amerikanske vesten. Originale malerier, skulpturer og udskrifter ansporer til kunstneriske fortolkninger af Vesten fra begyndelsen af det 19. århundrede til i dag. The Plains Indian Museum har et af landets største og fineste samlinger af de oprindelige indianeres indiske kunst og artefakter. Cody Firearms Museum indeholder verdens mest omfattende samling af amerikanske samt europæiske våben dateret til det 16. århundrede.
Cody har udnævnt sig selv som “Rodeo Capital of the World” og giver en enestående mulighed for at fornemme spændingen fra en rigtig rodeo i dramatiske vestlige omgivelser. Sæsonaktuelt er Cody Nite Rodeo en fantastisk måde at blive en del af vesten.

Indkvartering

Standardhotel: 1 x overnatning på Holiday Inn Cody East Yellowstone, eller tilsvarende
Superiorhotel: 1 x overnatning på Comfort Inn Cody East Yellowstone, eller tilsvarende


Dag 8: Cody – Yellowstone National Park, WYUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park

I dag forlader du Cody til fordel for Yellowstone National Park. Yellowstone var den første nationalpark i verden og fungerer som grundmodellen for alle parker.
En af de mest berømte seværdigheder i parken er Old Faithful. Denne berømte gejser fik sit navn på grund af sin punktlighed og forudsigelighed.
Udbruddene af Old Faithful varer et sted mellem 1 til 5 minutter, hvor vand og damp sprøjtes lodret op til en højde på 184 fod.
Yellowstone har også fritgående bøffelbesætninger og omfatter bl.a. landets største reservat for dyre- og plantebeskyttelse, hertil kommer en enorm sø, 10.000 hydrotermiske funktioner og over 1.000 mil af stier.
Parkens mangfoldighed af attraktioner er svær at måle sig med for andre steder på planeten. Udforsk Parkens interessante områder og dens hydrotermiske egenskaber, ved at slentre langs de promenader, der er bygget over den.
Yellowstones dyreliv er lige så spektakulært, som dens hydrotermiske egenskaber. På grund af parkens afsides beliggenhed, og sin store størrelse,  bevæger dyrene sig frit og er i stand til at leve på samme naturlige måde, som de fleste af deres artsfæller har levet i århundreder. Elge og bøfler er blandt parkens mest talrige indbyggere.

Indkvartering

Overnatning: 1 x overnatning på Yellowstone Lodging, eller tilsvarende.
Indkvarteringen foregår efter først til mølle-princippet og afhænger af tilgængelighed.
Tidlig booking er afgørende. Alternativt vil der være lignende overnatningsmuligheder i nærheden af parken.


Dag 9: Yellowstone –Grand Teton National Park – Jackson Hole, WYUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park

Tag afsked med Yellowstone og passér Grand Teton Mountains på din vej til Jackson Hole, Wyoming. Teton Range er 40 mil lang og oplever et gennemsnitligt snefald på 191 tommer. Grand Teton er med sine 13.770 fod (4.197m) den højeste spids i dette område. Synet af de ofte snedækkede bjerge er imponerende.
Hold en pause ved en af de mange udsigtspunkter eller søer og benyt lejligheden til at få taget mindeværdige fotos. Fortsæt videre til Jackson Hole.

Cowboys bliver vækket til live i denne by, der engang var en pelshandelsby. Saloons indtager hjørnerne og autentisk kunstværk fra vesten kan findes i de mange gallerier. Besøg en lokal ranch for et lækkert udendørs måltid og et Wild West Show. Guidede ture i området er tilgængelige fra hesteryg, eller endda luftballon!

Indkvartering

Standardhotel: 1 x overnatning på Togwotee Mountain Lodge, eller tilsvarende
Superiorhotel: 1 x overnatning på Spring Creek Ranch, eller tilsvarende


Dag 10: Jackson Hole – Salt Lake City, UTUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park

Forlad Det Vilde Vesten og kør mod Salt Lake City og det berømte tempel i Mormon. Byen blev grundlagt i 1847 af en gruppe af mormonpionerer med profeten, Brigham Young, i spidsen. Pionererne flygtede fra fjendtlighed og vold i Midtvesten. Der tilbydes gratis rundture i templet, hvor du kan opleve Tabernaklet og andre historiske Mormon-steder.

Salt Lake City er hovedstaden og den mest beboede by i Utah. Den første transkontinentale jernbane bragte byen stor økonomisk vækst og førte til tilnavnet ‘Crossroads of the West’.
I dag er det minedriften, som breder sig, og byen var i 2002 vært ved Vinter-OL. Overvej et besøg i de store lokale kobberminer eller Den Olympiske Park.

Great Salt Lake er også et besøg værd. Søen er opstået som en rest af den massive gamle Lake Bonneville. Søen er nu omgivet af land og vandet er meget salt. Great Salt Lake er den største sø mellem samtlige Great Lakes og Stillehavet, og den største saltvandssø på den vestlige halvkugle.
Nyd en overnatning i Salt Lake City.

Indkvartering

Standardhotel: 1 x overnatning på Royal Garden Inn, eller tilsvarende
Superiorhotel: 1 x overnatning på Little America Hotel, eller tilsvarende


Dag 11: Salt Lake City – Arches National Park – Moab, UTUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park

I dag går turen til Arches National Park. Her møder du over 2.000 naturlige og fritstående sandstenshvælvinger. Antallet varierer fra dag til dag, da gamle hvælvinger smuldrer og nye tager form.
Den mest berømte af disse hvælvinger er Delicate Arch. Den bedste udsigt til denne imponerende hvælving kan opleves fra landevejen eller fra en af stierne.
Det er værd at foretage en vandretur for at opleve det unikke syn på tæt hold. På besøgscenteret tilbydes guidede ture.
Hold dine øjne åbne for de storhornede ørkenfår. Disse berømte beboere har en tendens til at gå i eet med naturen, så hvis du er heldig vil et sådant syn være en helt særlig oplevelse.

Indkvartering

Standardhotel: 2 x overnatninger på Super 8 Motel Moab, eller tilsvarende
Superiorhotel: 2 x overnatninger på Moab Downtown, eller tilsvarende


Dag 12: Canyonlands National Park, UTUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park

Dagens tur fører dig til Canyonlands National Park. Her kan du kigge tusindvis af fod ned på Coloradofloden og The Green Rivers, eller kigge tusindvis af fod op til røde stenbuer, spir og klipper. Besøg The Needles distrikt, som betragtes som Parkens mest farverige del. Du kan vandre 1500 meter op til Needle Point og opleve en helt fantastisk udsigt.
Der er forskellige måder, hvorpå du kan opleve parken, herunder guidede ture på ATV og cykel. For de mere eventyrlystne, er der mulighed for en white water
rafting-oplevelse.

 


Dag 13: Moab – Denver, CO

Tag afsked med Moab, for at vende tilbage til Denver for din sidste overnatning. Besøg Buffalo Bill MUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Parkuseum.
Museet rummer udstillinger, der omfatter minder fra Buffalo Bills liv og Wild West shows. Her kan opleves indiske artefakter, antikke skydevåben og andre gamle vestlige artefakter. Det historiske kompleks på Lookout Mountain omfatter museet og Buffalo Bills grav. Besøg et af de flere bryggerier i Denver-området; mange af dem tilbyder ture og smagsoplevelser.
For shopping og en god middag kan det anbefales at besøge 16th Street Pedestrian Mall. Indkøbscentret er bygget i 1982, som en fodgængerpromenade af rød-og-grå granit, der strækker sig gennem byens centrum.
Stedet er fyldt med udendørs caféer, renoverede historiske kontorbygninger, glitrende glasskyskrabere, butikker og restauranter.
Talrige springvand og pladser byder på underholdning og en række daglige specialarrangementer.

Indkvartering

Standardhotel: 1 x overnatning på Holiday Inn Select Cherry Creek, eller tilsvarende
Superiorhotel: 1 x overnatning på Doubletree Curtis Hotel, eller tilsvarende

 


Dag 14: Denver – Denver Internationale Lufthavn, COUSA rundrejse med Yellowstone, Canyonlands og Arches National Park

Afgang til Denver Internationale Lufthavn (DIA)

 


Priser

Ved 2 personer: Fra kr. 13.075 pr. person
Ved 4 personer: Fra kr. 9.660 pr. person

Prisen inkluderer
  • Flytransport t/r, inkl. alle skatter og afgifter
  • Billeje fra ankomst til afrejse (afhentning og aflevering i lufthavn)
  • 13 overnatninger på angivne hoteller, eller tilsvarende
  • Oplevelsesguide, elektronisk version
  • Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven
Ikke inkluderet i prisen/tilkøbsmuligheder
  • Vejafgifter
  • Parkeringsgebyrer
  • Adgang til attraktioner, som ikke er forhåndsbooket
  • Adgang til Nationalparker
  • Printet oplevelsesguide

Du har mulighed for at tilkøbe yderligere nætter.
Man kan højest bo 4 personer pr. værelse.

Send forespørgsel

 

 

Praktisk information

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
For indrejse til USA, skal alle rejsende søge om ESTA godkendelse senest 72 timer før indrejse. Det koster 14 dollars pr. ansøgning.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever op til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse, og rejseforsikring som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

Bookingkode: S7DEN193