Hvem er vi? - Lidt om FindMinRejse.dk

Her kan du læse lidt om FindMinRejse.dk, om vores historie, samt de foreninger vi er medlem af. Vores medlemskaber sikre os at vores kunder altid er i sikre hænder, og at i som kunde hos FindMinRejse.dk kan være helt trygge.

 

FindMinRejse.dk blev startet tilbage i 2007 af Betina Schack Schmidt. Det startede med charter rejser fra Hamborg hvor rutenettet var godt og mulighederne mange. – Desuden var prisniveauet helt rigtigt.

Hvad startede med familie og venner, der blev sendt på rejser, blev hurtigt til forespørgsler fra mange steder. Ringene i vandet begyndte og sprede sig og der kom flere og flere kunder til.

I januar 2017 kom Aktivfamilieferie.dk (i dag kendt som AktivFerie.dk) ind i folden og de unikke muligheder for aktiv ferie i Tjekkiet er blevet udvidet med lignende setups i Frankrig, Kroatien  og Italien.

Se mere på AktivFerie.dk

I dag har FindMinRejse.dk spredt sig over flere rejseformer. De traditionelle familierejser er der stadigvæk men er blevet suppleret med Generationsrejser, Grupperejser, Netværksture, Firmarejser, Produktionsrejser og ikke mindst med rundrejser i USA og Østen samt Erhvervsrejser.

Tak fordi du kiggede forbi. Vi sammensætter dine drømme til din næste ferie. Vi ser frem til at høre fra dig.

Med os er du altid i sikre hænder!

Information om FindMinRejse.dk’s medlemskaber

Rejsegarantifonden er en privat, selvejende institution, der skal yde rejsekunder bistand ved en rejseudbyders konkurs. Endvidere skal fonden finansiere og betjene et rejseankenævn.

FindMinRejse.dk er selvfølgelig registreret ved Rejsegarantifonden med Reg Nr 2420

FindMinRejse
FindMinRejse

Danmarks Rejsebureau Forening (Association of Danish Travel Agents and Tour Operators) er brancheforening for danske rejsebureauer. Foreningen blev stiftet i 1938 og har siden sin stiftelse arbejdet for at skabe attraktive vilkår for rejsebureauerne i Danmark. Foreningens medlemmer står for omkring 70% af den samlede omsætning i den danske rejsebureaubranche.

Mød alle rejsebureauerne - En del af FindMinRejse.dk familien

Jasø Rejser

Om FindMinRejse

Rejs fra Tyskland – Køb på dansk. Når du rejser fra Hamborg Lufthavn, så er der ofte penge at spare.

FindMinRejse.dk

Om FindMinRejse

Mulighederne er mange – vi skræddersyer rejser til hele verden og vi finder lige nøjagtig det, du søger.

Aktiv Ferie

Om FindMinRejse

Aktiv ferie for hele familien. En sjov og spændende ferie, hvor alle kan være med!