Kontakt os, og få hjælp til planlægningen af din rejse

FindMinRejse.dk skræddersyer rejser til hele verden efter dine
ønsker, behov og rejsedrømme.

Ring eller kontakt os på 82 303 909 eller send en forespørgsel via vores kontaktformular med dine rejseønsker, så vi sammen kan planlægge din næste rejse.

Du er også velkommen til at kigge forbi vores kontor i Kolding til et personligt møde. Vi anbefaler at du ringer og aftaler tid i forvejen.

Telefonen er åben mandag – fredag, kl. 10.00 – 17.00.

CVR: 34622655

Kontakt os - Vi står klar til at hjælpe

Kontakt

Betina Schack Schmidt

Sales Manager | CEO

Jeg har rejst rigtig mange steder og er vild med at rådgive og vejlede, så alle får den bedste ferie hver gang.

Uanset om du rejser med hele familien eller om det er sammen med kollegaer eller idrætsklubben, så skræddersyr jeg et tilbud til dig ud fra netop dine ønsker og behov.

Sammen finder vi den bedste løsning.

Kontakt

Rasmus G. Schmidt

Sales & Development | Partner

Når jeg tænker på mine bedste rejser, så sidder hele familien i bilen og vejene i USA indtages. USA er mit rejseland nummer 1. Skal dine USA drømme også indfries så er jeg klar på at hjælpe dig, jeg har mange gode ideer.

Om det er den store rundtur i USA eller en større gruppe der skal afsted, så er jeg klar til at hjælpe, så vi sammen kan indfri drømme.

Kontakt

Niels Peter Nielsen

Gruppe salg

Familie, firma eller forening? Jeg tager altid udgangspunkt i jeres behov og budget, når jeg udarbejder programmet for jer.

I mit tidligere job som efterskolelærer stod jeg for planlægning og gennemførelse af skolens rejser. Så uanset hvor mange I er, så er jeg klar til at hjælpe jer.