Med de nye roaming regler i EU er det blevet billigere end nogensinde før at være online på ferien. Der findes et utal af gode apps, som kan hjælpe til at gøre rejsen lettere, men hvilke apps er de bedste og hvilke skal man hente til rejsen?

Vi har på kontoret samlet 8 af vores favorit rejseapps, som vi gerne vil dele med Jer- så I kan spare tid, penge, energi og bekymringer på Jeres næste rejse.

 

Følg Udenrig sministeriets rejsevejledninger
Med UM Rejseklar er det nemt at holde sig opdateret omkring sikkerhedssituation på rejsen. Appen indeholder Udenrigsministeriets seneste rejsevejledninger og kontaktoplysninger til nærmeste danske ambassade og konsulat på rejsemålet.
Appen er gratis og fås til både ISO og Android, men fungerer desværre kun online.

 

Find vej med offline kort
Med MAPS.ME er det muligt at downloade offline kort over alle lande i hele verden og søge rutebeskrivelser fra et hvilket som helst punkt i både bil og til fods. Kortet har desuden mærker for alt fra spisesteder, seværdigheder, hæveautomater, toiletter og offentlige transport m.m.
Appen er gratis og fås til både iOS og Android. Husk at downloade de nødvendige kort inden afrejse.

 

Beregn valutakursen i forhold til den danske krone
XE Currency er offline valutaomregner, der gør det nemt at beregne værdien mellem ferievalutaen og den danske krone. Appen fungerer offline, hvis bare de nødvendige valutakurser er tilføjet og opdateret imens enheden har netværksforbindelse.
Den er gratis og fås til både iOS og Android. For de den mest præcise omregning bør kurserne opdateret lige inden afrejse.
Gør dig forståelig på mere end dansk
Google Translate tilbyder i dag offline oversættelser mellem mere end 90 forskellige sprog. Download de nødvendige sprog inden afrejse og hav ordbogen lige ved hånden under hele rejsen. Appen er gratis og fås til både iOS og Android.

 

Gå ikke slip af de største seværdigheder
Lonely Planet har udgivet et væld af rejseguides til et kæmpe udvalg af destinationer i det meste af verden. Download en offline guide og find inspiration til de bedste seværdigheder. Appen er gratis og fås til både iOS og Android. Prisen på de forskellige guides varierer. Nogle er gratis, andre koster penge.
Læs andre rejsendes anbefalinger
Søg inspiration blandt millioner af anmeldelser billeder af hoteller og seværdigheder i hele verden på TripAdvisor.
Appen er gratis og fås i offline version til både iOS og Android.

 

Sommer-hilsner fra Betina og Line

Jeg har en søn, der skal konfirmeres i år!

Konfirmation

…Det er da helt vildt, synes jo ikke det er længe siden, at der var meeeeget lang tid til, at det var vores tur, til at have så stor en søn, at han skulle

konfirmeres. Men nu står vi pludselig med en teenager med alt, hvad det indebærer, som jeg ikke må uddybe her, for så er jeg jo bare vildt pinlig.

Men i vores familie lavede vi faktisk en plan, da den første af nevøerne og niecerne skulle konfirmeres for  6 år siden. Det skal siges, at når jeg siger familie, så er det mine 2 søstre og vores børn jeg taler om.

Men planen blev, at vi hver måned indbetalte 200 kr. til en ferie konto, og når vi så  havde en konfirmation, fandt vi ud af, hvor vi skulle hen.

Så da Julie skulle konfirmeres, gik turen til Mallorca, og det smarte var, at hun fik fætre og kusiner, samt sin mor og 2 Mostre med som selskab, så ialt var vi 9 personer. Vi havde 5 dage med sol og strand og familie/ Moster hygge.

 

 

KonfirmationDet betyder jo så, at idet vi har 2 børn hver, altså 6 konfirmander og vi alle skal med hver gang, ja så får hver konfirmand jo ikke bare EN tur i konfirmations gave, men hele 6 ture, fordelt over 10 år, og det gør mødrene/mosterne også. Det er total win-win for os alle.

Nu var det så sådan, at vi i år havde 2 konfirmationer, så der blev aftalen, at vi slog turene sammen, da de 2 tøser gerne ville til Rom, og det var lidt dyrere. Så vi boede i mobile-homes på en campingplads lidt uden for Rom, så vi kunne både få storby og lidt pool.

I år har vi så endnu en konfirmand, men jeg kan jo af gode grunde ikke fortælle, hvor turen så går hen i år, tænk nu hvis han læser med 😄

Måske I også har traditioner omkring konfirmation og rejser. Jeg har ihvertfald efterhånden lavet en del af den slags rejser, alt fra shoppetur til i New York og London til fodbold kampe i Barcelona og aktiv ferie med masser af action – mulighederne er uendelige!

Mange hilsner
Betina 😄

Opdatering

Nu kan jeg godt fortælle, hvor den sidste konfirmations-rejse gik hen 😄. Nu er både konfirmation og -rejse vel overstået, og vi sidder tilbage med minder fra en fantastisk konfirmationsdag og konfirmations-rejse til London. Vi kan se tilbage på endnu en skøn tur med fætre, kusiner og mostre.

Mange hilsner
Betina