Klik på luppen og søg i FindMinRejse.dk
82 303 909 mail@findminrejse.dk
Drømmerejse

Tag på en historisk vandring på Caminoen  Vandring på Caminoen

Vandring på Caminoen er en fantastisk oplevelse. Der er mange gode grunde til at begive sig ud på pilgrimsvandringer. Førhen var det mest af religiøse årsager, at mange valgte at gå “El Camino”. I dag vandrer mange også på Caminoen for at afprøve egne grænser samt nyde den smukke natur, de historiske steder og stilheden. Andre vælger turen af spirituelle årsager, og det kan derfor være lige så meget en indre rejse som en fysisk rejse. Vi udbyder 2 forskellige vandringer på Caminoen, den sidste del af henholdsvis den Portugisiske rute og af den franske rute. I middelalderen gik pilgrimme fra Frankrig ad “Den franske rute” eller fra Portugal af “Den portugisiske rute” for at komme til apostlen Sankt Jakob den stores grav. Læs også gerne vores dagbog fra den portugisiske rute HER.

Den franske rute er i dag den mest traditionelle af alle pilgrimmes veje til Santiago de Compostela i Spanien. Den kan dateres tilbage til det 12. århundrede. På denne pilgrimsvandring på Caminoen kommer du til at gå de sidste 115 kilometer af “Den franske rute”. Denne rute begynder i Sarria og slutter i Santiago de Compostela. Du vil som vandrer opleve det kuperede og smukke terræn i Galicien, men gevinsten for alle anstrengelserne kommer, når du når til hjertet af alle pilgrimsrejser: Santiago de Compostela. Læs om den franske rute HER.

Den portugisiske rute er også meget populær blandt vandrere og fører dig gennem smuk natur, hyggelige landsbyer og historiske steder. Den kan dateres tilbage til 13-tallet, hvor den blev brugt af Portugals dronning Isabel. På denne vandretur af Caminoen kommer du til at gå de sidste 115 kilometer af “Den portugisiske rute”. Denne rute begynder i Tui og slutter ved den smukke katedral i Santiago de Compostela. Læs om den portugisiske rute HER.

 

Kathedralen i Santiago

Foto lånt af www.followthecamino.com