De bedste apps til rejsen

Med de nye roaming regler i EU er det blevet billigere end nogensinde før at være online på ferien. Der findes et utal af gode apps, som kan hjælpe til at gøre rejsen lettere, men hvilke apps er de bedste og hvilke skal man hente til rejsen?

Vi har på kontoret samlet 8 af vores favorit rejseapps, som vi gerne vil dele med Jer- så I kan spare tid, penge, energi og bekymringer på Jeres næste rejse.

 

Følg Udenrig sministeriets rejsevejledninger
Med UM Rejseklar er det nemt at holde sig opdateret omkring sikkerhedssituation på rejsen. Appen indeholder Udenrigsministeriets seneste rejsevejledninger og kontaktoplysninger til nærmeste danske ambassade og konsulat på rejsemålet.
Appen er gratis og fås til både ISO og Android, men fungerer desværre kun online.

 

Find vej med offline kort
Med MAPS.ME er det muligt at downloade offline kort over alle lande i hele verden og søge rutebeskrivelser fra et hvilket som helst punkt i både bil og til fods. Kortet har desuden mærker for alt fra spisesteder, seværdigheder, hæveautomater, toiletter og offentlige transport m.m.
Appen er gratis og fås til både iOS og Android. Husk at downloade de nødvendige kort inden afrejse.

 

Beregn valutakursen i forhold til den danske krone
XE Currency er offline valutaomregner, der gør det nemt at beregne værdien mellem ferievalutaen og den danske krone. Appen fungerer offline, hvis bare de nødvendige valutakurser er tilføjet og opdateret imens enheden har netværksforbindelse.
Den er gratis og fås til både iOS og Android. For de den mest præcise omregning bør kurserne opdateret lige inden afrejse.
Gør dig forståelig på mere end dansk
Google Translate tilbyder i dag offline oversættelser mellem mere end 90 forskellige sprog. Download de nødvendige sprog inden afrejse og hav ordbogen lige ved hånden under hele rejsen. Appen er gratis og fås til både iOS og Android.

 

Gå ikke slip af de største seværdigheder
Lonely Planet har udgivet et væld af rejseguides til et kæmpe udvalg af destinationer i det meste af verden. Download en offline guide og find inspiration til de bedste seværdigheder. Appen er gratis og fås til både iOS og Android. Prisen på de forskellige guides varierer. Nogle er gratis, andre koster penge.
Læs andre rejsendes anbefalinger
Søg inspiration blandt millioner af anmeldelser billeder af hoteller og seværdigheder i hele verden på TripAdvisor.
Appen er gratis og fås i offline version til både iOS og Android.

 

Sommer-hilsner fra Betina og Line