Klik på luppen og søg i FindMinRejse.dk
82 303 909 mail@findminrejse.dk
Drømmerejse
Rejselængde: 16 jun 2017 - 18 jun 2017
Beliggenhed: Malaga, Spanien
Pris: Efter aftale
Send forespørgsel

Tag en forlænget weekend i Rom som gruppe, og oplev den italienske kultur og historie! I tager afsted og ankommer torsdag, og rejsen går hjemad igen søndag aften. I hentes i lufthavnen og køres til hotellet – og i køres retur når i skal rejse hjem igen. Hotel og priser vil afhænge af aktiviteter og valgte hotel – vi er meget fleksible, og vil finde det helt rigtige hotel og standard efter jeres egne præferencer – hotellet vil være centralplaceret i Rom. Vi har i dette tilbud valgt et specifikt hotel som eksempel – dette tilpasses efter behov.


Fredag 16/6 Afrejse fra Billund til Malaga kl. 07.00-10.40. Ophold på Hotel San Cristobal i Marbella  i 8 dobbeltværelser med morgenmad – i afhentes i lufthavnen i en minibus.

Lørdag 17/6 kl. 18.30 bliver i hentet på hotellet og kørt ind til Malaga, om aftenen skal i på Gourmet Tapas Tour, dette foregår inde i Malaga by – her vil i blive introduceret til den rigtige spanske tapas – det er en guidet tur og i skal besøge 3 Tapas restauranter, hvert sted vil i få 3 x tapas og 1 x drikke – turen varer 3 timer, men her vil i virkelig opleve den ægte spanske Tapas.

Søndag 18/6 Hjemrejse  fra Malaga til Billund kl. 21.25-00.45.

Ønskes andre datoer/andet hotel, kan dette også arrangeres. Få et tilbud på rejsen her:

Send forespørgsel

Læs mere om hotellet her:

 Cristobal