Klik på luppen og søg i FindMinRejse.dk
82 303 909 mail@findminrejse.dk
Drømmerejse
Rejselængde: 7 nætter / 8 dage
Beliggenhed: Toscana, Italien
Pris: fra kr. 5.950,- pr person
Send forespørgsel
Oplev det idylliske, toscanske landskab på cykel gennem regionens bløde bakker og smalle snoede veje.  Oplev regionens utallige olivenlunde, vinmarker og gamle landsteder i roligt tempo fra cyklen. Besøg nogle af regionens mindre landsbyer med maleriske pladser og unikke middelalderarkitektur. Smag på regionens mest kendte vine, nyd Italiens udsøgte specialiteter og fornem den ægte stemning af Toscana.

 

Rejseprogram

Vi har sammensat en 8 – dages rejseprogram, hvor I kommer rundt i det bedste af Toscana. Turen kan foregå på almindelig cykel eller på E-bike (el-cykel) så alle kan være med!

 


Hotellet Le Valli

Dag 1

Ankomst til Pisa og transfer til Casciana Terme

Ved ankomst til Pisa, vil I blive mødt af Jeres chauffør, som vil sørge for, I bliver transporteret til Jeres agritursimo Le Valli i Casciana Terme, 40 km syd for Pisa.

 

 

 

 

 

 


Det skæve tårn i Pisa

Dag 2

Casciana Terme – Lari – Pisa – Casciana Terme

Efter morgenmaden vil I få udleveret cykler og rutekort.
Dagens cykeltur starter fra Jeres agritursimo Le Valli i Casciana Terme og går gennem middelalderbyen Lari til Pisa og tilbage til Casciana Terme.

Ruten er 70 km og i jævn terræn.

 

 

 

 

 


Den idylliske by Volterra

Dag 3

Casciana Terme – Val d’Era – Volterra

I dag checker i ud af Jeres agritursimo Le Valli i Casciana Terme og bevæger Jer videre gennem det toscanske landskab, middelalderbyer og dele af Val d’Era frem til den berømte ”salt-vej”, som før i tiden blev brugt fra saltminerne til Volterra og videre til Firenze. Dagens ende-destination er byen Volterra. Her vil I blive indkvarteret en enkelt nat på Jeres agritursimo Villa Nencini.

Ruten er 48 km og Jeres bagage vil blive transporteret fra Le Valli i Casciana Terme til Villa Necini i Volterra.

 

 

 


San Gimignano set ovenfra

Dag 4

Volterra – San Gimignano – Chianti

Efter morgenmaden forlader I Volterra og fortsætter rejsen gennem de berømte vinregioner San Gimignano og Chianti frem til Val di Pesa, hvor I vil blive indkvarteret de kommende 4 nætter på Jeres agritursimo Tenuta Il Corno.

Ruten er 56 km og Jeres bagage vil blive transporteret fra Villa Necini i Volterra til Tenuta Il Corno i Val di Pesa.

 

 

 


De skønne vinmarker ved Abbazia di Badia a Passignano

Dag 5

Val di Pesa – Badia a Passignano – Val di Pesa

I dag går turen går i Machiavelli’s fodspor frem til Abbazia di Badia a Passignano gennem herlige bakker af vinmarker, som tilhører den berømte Antinori familie og tilbage til Val di Pesa.

Ruten er 35 km.

 

 

 

 


Semifonte

Dag 6

 

Val di Pesa – Semifonte – Certaldo alto – Val di Pesa

Dagen starter endnu engang i Val di Pesa, hvorfra turen går på en secondær vej frem til Boccaccio og videre til Semifonte, som blev ødelagt i 1200-tallet. Herfra man man se San Michele kuplen, en identisk kopi i skala 1,8 til Firenze’s Domkirke. Fra Semifonte fortsætter turen til Certaldo alto og tilbage til Val di Pesa.

Ruten er 44 km.

 

 

 

 


De mange vintønder er ikke et sjælendt syn på denne rute

Dag 7

Val di Pesa – Chianti Fiorentino (8 Castelli) – Val di Pesa

Den sidste cykeldag er “De 8 slottes tur”, som går gennem den florentiske Chianti mellem slotte og villaer som tilhører de noble fiorentinske familier. I løbet af dagen vil I gøre besøg i en af de monumentære vinkældre hvor der er mulighed for en tur i tårnet og hvorfra der er en fantastisk udsigt.

Ruten er 37 km.

 

 

 

 

 


Turen går hjemad

Dag 8

Hjemrejse med tog fra Montelupo til Pisa, hvorfra flyet letter mod Danmark

Efter morgenmaden tager I en taxa til Montelupo, hvorfra I tager toget til Pisa og går ombord på flyet retur til Danmark.

 

 

 

 


 

Pris pr person i delt dobbeltværelse kr. 5.950,-

Prisen inkluderer: 

  • 7 nætter i delt dobbeltværelse med morgenmad på agriturismos som beskrevet
  • Detaljerede rutebeskrivelser
  • Almindelig cykelleje med hjelm, vandflaske, cykellås, reperationsudstyr samt forsikring
  • Transfer fra og til Pisa lufthavn
  • Bookinghonorar
  • Dækning af rejsegarantifonden og pakkerejseloven
  • 24 timers nødtelefon

 

Eksklusiv i prisen:
Fly fra Danmark til Pisa t/r er eksklusiv i rejsens pris, men vi arrangerer det gerne for jer.
Der er direkte forbindelse mellem Billund og Pisa hver tirsdag, onsdag og søndag. Mellem København og Pisa er der direkte forbindelse hver mandag, onsdag og søndag.

Taxakørsel fra Val di Pesa til Montelupo på hjemrejsedagen er eksklusiv i rejsens pris.

Tilkøb:
Det er muligt at opgradere til en E-bike for kr. 850,- pr person
Det er muligt, at tilkøbe bagagetransport, således at I ikke selv skal transportere Jeres bagage mellem de forskellige agritursimos for kr. 3.790,- pr booking
Det er muligt at leje dobbelt-cykeltasker i målene L33xB17xH38cm for kr. 150,- pr cykel.
Der kan naturligvis medbringes egne cykeltasker
Det er muligt at tilkøbe en cykelguide for kr. 1.550,- pr dag. Dette kan også gøres bare én af dagene.

Der tages forbehold for ledige pladser og prisændringer.

Hvis du ønsker alternative forslag til hvordan en ferie i Italien kunne se ud for dig, er du også velkommen til at kontakte os eller forespørge et personligt møde, så vi sammen kan gennemgå dine rejseønsker.
Bestil rejsen

 

Praktisk information:

Rejsedokumenter

Alle rejsende skal være i besiddelse af eget pas og passet skal være gyldigt under hele rejsens ophold. Personlige oplysninger i rejsedokumenter, skal altid anføres, som det står skrevet i passet.
Det er den rejsendes eget ansvar, at sørge for at de nødvendige rejsedokumenter som pas og visum/indrejsetilladelse lever på til de gældende regler for det enkelte land. De nyeste regler for de enkelte lande kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Forsikringer

FindMinRejse.dk anbefaler altid at tegne en forsikring hjemmefra. Vi samarbejder med Gouda omkring afbestillingsforsikring, som dækker inden afrejse og rejseforsikring, som dækker under rejsen. Rejseforsikring kan bestilles gennem FindMinRejse.dk helt frem til afrejse eller hos Gouda. Afbestillingsforsikring skal bestilles samtidig med rejsen. Det blå kort dækker begrænset i Italien og derfor anbefales det kraftigt at tegne en forsikring hjemmefra der dækker lægehjælp, hospitalsophold, hjemtransport og ledsagerhjælp.
For rejsende med kroniske eller eksisterende lidelser – og for rejsende som har været i behandling hos læge eller sygehus indenfor 3 måneder før afrejse, kræves en forhåndsgodkendelse, for at forsikringen dækker lidelsen eller følger heraf under rejsen.
Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for tilstrækkelig dækning inden/under en rejse.

Turistskat
I Italien opkræves en hotel- eller turistskat pr. person, pr. overnatning. Turistskattens størrelse afhænger af hotelkategorien og opkræves af hotellet ved ind- eller udtjekning, men en god hovedregel i landet er omkring 5-10 kr. pr. nat. Turistskatten er ikke inkluderet i prisen fra FindMinRejse.dk