Klik på luppen og søg i FindMinRejse.dk
82 303 909 mail@findminrejse.dk
Drømmerejse
Slide background

Malta

Malta er en mindre ø beliggende i Middelhavet, omkranset af smukke kystlinjer, azurblåt hav, enestående natur og gyldne sandstrande.

Øen har med sin beliggenhed gennem tiden været knudepunkt og dermed tiltrukket erobrere og handelsfolk, som alle har sat deres spor og bidraget til øens lange historie, der den dag i dag har gjort Malta til en kulturperle og et skattekammer af rejseoplevelser.

I dag er øen et populært feriemål, der emmer af liv med moderne hoteller, et væld af shoppingmuligheder, hyggelige spisesteder beliggende ned til vandet og strande med Europas reneste badevand. Øen er desuden kendt for at være et af de bedste steder i Europa at snorkle i grotter og laguner blandt farverige fisk eller dykke blandt levende koraller og skibsvrag.

Nedenfor kan du læse om vores populære områder på Malta

 

St. Pauls Bay, Bugibba og Quawra

På Maltas nordøstkyst ligger den smukke bugt St. Pauls Bay og byerne Bugibba og Quawra med badestrande, hyggelige restauranter, barer og caféer.

Til sammen udgør de et af Maltas mest eftertragtede ferieområder med krystalklart vand, et væld af butikker, kultur, historie, natteliv og gode restauranter. De tre byer ligger i gåafstand fra hinanden og kan nås langs den skønne strandpromenade.
Fra St. Pauls Bay er der desuden gode muligheder for at udforske Malta. Busnettet er veludbygget, og en tur ned til Valletta tager ikke meget mere end 20 minutter.

Forslag til oplevelser

 • Gå en tur i den charmerende middelalderby Mdina
 • Besøg Mirakelkirken i Mosta

 


 

St. Julian’s og Sliema

St. Julian’s og Sliema er to af Maltas populære og livlige feriebyer. De er beliggende helt ud til vandkanten, på øens nordlige østkyst, i forlængelse af St. Pauls Bay. Byerne er forbundet af den hyggelige strandpromenade, som om aftenen emmer af liv og gode gastronomiske spisesteder.

Bortset fra den lille Balluta Bay Beach mellem St. Julian’s og Sliema har området ingen sandstrande. Kystlinjen består af klipper, der grænser ned til det krystalklare vand. Mange steder er klipperne så flade, at det går an at solbade på dem.

Forslag til oplevelser:

 • Tag på marked i Marsaxlokk
 • Oplev det gamle Grandmaster’s Palace
 • Tag på hjemmebesøg hos adelen på Casa Rocca Piccola i Valletta
 • På på opdagelse i Hypogeum; et 5000 år gammelt underjordisk tempel
 • Besøg Hagar Qim templerne, verdens ældste menneskeskabte stenkonstruktion i Qrendi
 • Besøg St. John’s Co-Cathedral i Valletta

 


 

Mellieha Bay

Mellieha Bay er ubestridt Maltas mest populære ferieby for børnefamilier. Bugten ligger på den nordvestlige del af øen og har en rolig atmosfære med hyggelige og stemningsfulde restauranter og lokale butikker. Langs Mellieha Bay finder du den børnevenlige sandstrand, med noget af det reneste badevand i Middelhavet.

Forslag til oplevelser:

 • Svøm i den blå lagunes krystalklare vand ved Comino
 • Besøg det Johanitterriddernes gamle fæstningsværk på Gozo
 • Besøg hulen, hvor Calypsos blev holdt fanget i 7 år på Gozo

Find inspiration og forslag til din næste rejse blandt vores populære destinationer på Malta