Klik på luppen og søg i FindMinRejse.dk
82 303 909 mail@findminrejse.dk
Drømmerejse
Slide background

Antalya

Rigtig mange mennesker forbinder udelukkende Antalya med badestrand, varmt klima og aktivt byliv. Dog har byen langt mere at byde på i form at mange aktiviteter, så som paragliding, rafting, vandring, bjergbestigning, sejlads, dykning, og et væld af andre ting. Antalya er i sandhed en by, hvor du kan få dit livs oplevelser og afprøve grænser. Eller om ønsket, blot dase i solen under en parasol.

 


 

Antalya by umbrella-928290_1920

Antalya kan dateres helt tilbage til den græske og romerske tid. Dette bærer byen også mange steder præg af. Bl.a. kan du besøge den osmanniske fæstning, “The Kale”, som vi helt klart vurderer at være et visit værd, hvis du vil opleve den smukkeste del af byen. Her er der flotte private haver, buegange af sten, gamle bindingsværkshuse, og hyggelige, smalle gyder.

Du kan også besøge den gamle havn, som er blevet massivt renoveret, og nu fremstår som en moderne lystbådehavn. Her skal man unde sig selv en aften og nyde en drink eller en god middag ud til havet. Ved Havnen arrangeres også et væld af udendørs arrangementer samt koncerter

 


 

Turistattraktioner i byen

antalya-73842_1920Antalya er en populær turistby. Her er masser af diskoteker, butikker, restauranter m.m.,  så det er svært at kede sig. Alt er  generelt billigere end i Danmark, så her er rig mulighed for at bruge dage på shopping og byhygge.

 

 

 


 

Antalya omegn

aspendos-372976_1920Antalya er rig på seværdigheder og oplevelser, bl.a. i form af dagsture i, og omkring byen. Her kan man besøge antikke steder og ruiner som AspendosTermessos, Manavgat, Phaselis, og Perge. Samtlige steder ligger inden for en afstand af 50 km. og er absolut et visit værd. Aspendos Amphiteater er det største samt bedst formede af sin art, og her afholdes årligt store koncerter. Stedet har en kapacitet på op til 20.000 mennesker.

 

 


 

Alanya

turkey-727571_1920Tæt ved Antalya ligger også den ekstremt populære feriedestination Alanya, som er bedst kendt som den turistvenlige by med fest, farver og varme sandstrande.

 

 

456456456

Send forespørgsel